HoltePortalen er et papirløst bransjesystem laget for å effektivisere administrativt arbeid i din bedrift. Brukervennlige apper er kjernen i systemet som inneholder kvalitetssikring ved bruk av sjekklister, HMS, registrering av avvik, timeregistrering med mer. Bransjesystemet er enkelt å bruke og garanterer bedre kontroll.

Systemet er perfekt for bedrifter som vil ha full kontroll over HMS, KS (kvalitetssikring/sjekklister), økonomi og prosjektstyring.  Det er også særlig tilrettelagt for bedriftens ansatte og prosjektdeltakere.  Vår ambisjon er at dette skal være det eneste styringssystemet din bedrift har behov for. Håndplukk de modulene du trenger nedenfor og oppnå bedre lønnsomhet!

VÅR GRATIS PROGRAMPAKKE - Holte FRI

 • Dokumenter
  Spar tid og ha alt tilgjengelig uansett hvor du er. Fra app på mobil eller nettbrett, har du full oversikt over dine dokumenter med bl.a. egne registre for både prosjekter, ansatte og bedriften. Det er også enkelt å lage maler for gjenbruk av dokumenter.
 • Kontakter
  Ha alltid ditt kontaktregister tilgjengelig online, fra pc eller app på nettbrett og mobil. Knytt kontakter og tildel rolle til riktig prosjekt. Skriv erfaringer i kontaktkortet og gjør direktesøk i Brønnøysundregisteret.
 • Time og faktura
  Få full kontroll med ansattes timeføring og dermed både enklere og riktigere fakturering.
  Last ned appen for timeføring her!
        

Merk! Holte FRI inkluderer inntil 3 brukere. Trenger du flere brukere kan du enkelt bestille separat. Les mer om Holte FRI her!

HMS og KS

 • Holte Sjekklister
  Med Holte Sjekklister får du et program som legger til rette for god og effektiv kvalitetssikring av arbeidene. Du fyller ut sjekklister elektronisk ved bruk av apper, og unngår problemer med papirer og plasskrevende permer. Du får også bedre kontroll over KS-arbeidet og sikrer deg nødvendig dokumentasjon.
  Last ned appen for Holte Sjekklister her!
      
   
 • ​Holte Vernerunder   
  Vernerunden er et av de sentrale virkemidlene for å oppnå en sikker arbeidsplass. Med denne web-og appbaserte løsningen får du støtte til å gjennomføre vernerundene mest mulig effektivt via mobil eller nettbrett.
  Last ned appen for Holte Vernerunder her!
   

 • Avvik
  Avvikssregisteret samler avvik fra sjekklister/kvalitetssikring, vernerunder og eventuelle andre avvik. Disse registreres og dokumenteres enkelt av brukerne, på mobil, nettbrett eller web. Avviksansvarlig får full tilgang på avvik innen sitt ansvarsområde, og kan lage rapporter og foreta videre håndtering.
   
 • Holte Rutiner 
  Gode rutiner er viktig for at bedriften skal nå sine mål og at prosjekter gjennomføres med forsvarlig HMS og kvalitetssikring. Med Holte Rutiner får du en web- og app-basert løsning for å håndtere rutiner, noe som innebærer mange fordeler. Rutinene blir bl.a. både enklere å vedlikeholde samt å etterleve.​
  Last ned appen for Holte Rutiner her!
   

KALKULERING

 • Kalkulasjonsnøkkelen
  Norges mest brukte kalkyleverktøy. Et komplett og uunnværlig oppslagsverk når du skal kalkulere og gjøre raske og effektive kostnadsoverslag for både nybygg og rehabilitering. 
   
 • Holte Tilbud
  Gjør det raskt og enkelt å utforme pristilbud. Med Holtes prisbase i bunnen og mulighet for å importere prisfiler fra din leverandør, blir utregningen nøyaktig.

ØKONOMI

 • Holte Prosjektøkonomi
  Holte Prosjektøkonomi er et oppfølgingsverktøy for deg som jobber med prosjekter. I denne modulen kan du på en enkel måte se lønnsomheten i prosjektene dine, og daglig følge med på om fortjenesten ligger an til å bli som forventet eller ikke.

BYGGESAK

 • Byggesaksnøkkelen 
  En veileder i byggesak som inneholder eksempler på utfylte standardiserte søknadsblanketter, gode tegninger og situasjonskart. I tillegg får du eksempler på hva som kreves av dokumentasjon og vedlegg for ulike typer tiltak.

VI HAR GJORT DET ENKELT FOR DEG!
Holte-portalen inneholder også skreddersydde pakker tilpasset ulike behov. Les mer om våre pakkeløsninger her: Holte BASIS - Holte PROFF - Holte PREMIUM