Når jobben er gjort, kommer pengene inn… Eller?

Travle arbeidsdager gjør ofte at små og mellomstore håndverksbedrifter ikke har tid til å følge opp om alle fakturaer blir betalt. Da kan det være greit å ha en samarbeidspartner som ordner opp. En som er tilgjengelig, imøtekommende og fleksibel og som tar hensyn til at en skyldner også er en kunde.


Logg inn

Som fordelskunde i Holte får du blant annet:

  • dekningsprioritet. Det vil si at alle innbetalinger fra skyldner først vil gå til betaling av din hovedstol og deretter til Kredenis renter og salær
  • vederlagsfri gjennomgang av innfordringsrutiner og relevante dokumenter, av vår advokat
  • vederlagsfri gjennomgang av ev. gamle saker og få disse registrert og igangsatt formålstjenlig inndrivelse
  • prioritert registrering og bistand, slik at du får kontroll på utestående fordringer så raskt som mulig
  • egen saksbehandler

Kredeni er et inkasso og kredittsikringselskap med advokat som faglig leder. Deres kunder er små og mellomstore bedrifter. Siden de selv er en slik bedrift, er de avhengig av fornøyde kunder for å kunne drive godt. Lykkes du – lykkes de.

Kredeni ønsker å bidra til at du som kunde får bedre likviditet, unngår tap av fordringer og beholder dine kunder. Bedrifter går bedre ved å konsentrere seg om utføring og levering og så fakturering. Deretter håndterer Kredeni inndrivelse av ubetalte fakturaer med alle oppfølginger og henvendelser.

Kredeni har investert i markedsledende systemer for at du som kunde skal ha det beste. De har en svært kostnadseffektiv drift for å kunne tilby fri etablering, ingen årsavgifter og jobber etter ”no cure no pay”-prinsippet. I en ordinær inkassosak er deres inntekt kun de salær og renter Finanstilsynet har angitt at skyldner kan belastes.

www.kredeni.no

i

Kontakt oss for mer informasjon. Du kan nå oss på tlf 45 50 60 70 eller sende oss en e-post på post@holte.no