På tide med en ny partner?

Nye Peugeot Partner er en god grunn til at medlemmer i Holtes fordelsprogram kan kjøre rundt med et smil om munnen. Med denne dynamiske og robuste varebilen, kan du kjøre både standsmessig og prisgunstig. Vi har forhandlet fram en pakke med Bertel O. Steen, som gjør at du som vår kunde sparer kr. 25 000 på utstyrspakke og serviceavtale.


Logg inn

Holte Mester Partner – Alle fordelskunder får

  • Serviceavtale GOLD 3 år/60.000
  • Eberspächer dieselvarmer kampanje til 5900,- ekskl. mva med app eller fjernkontroll
  • 5 år/200.000 km garanti

Holte Fordelskunder sparer 25.000,-

Partner kombinerer effektivitet og flott utseende. De flytende, balanserte linjene gir en følelse av dynamikk og robusthet ved første blikk.
Partnerens lasteområde tilbyr optimal lagringsmulighet for dine varer og materialer. Lasterommet er nøye utformet for å sikre at selv de største varene er lette å oppbevare. Seks kroker på gulvet i bagasjerommet hjelper å holde lasten forsvarlig festet. Partner har et stort utvalg av lasteholdere.

Partner tilbyr også flere typer vegger. Komfortvegg for ekstra kjørekomfort, eller vegger som gjør det mulig å transportere lange gjenstander. Partner kan da transportere gjenstander opp til 3,25 m (3 m i kort versjon) og 10 cm høye. Nyttevolumet øker da med 400 l.

Nye Peugeot Partner kåret til Yrkesbil Mester 2015.
Les hele artikkelen her!

Les også: Opp i høyden eller ned i dybden?

 

i

Kontakt oss for mer informasjon. Du kan nå oss på tlf 45 50 60 70 eller sende oss en e-post på post@holte.no