Yrkesklær for alle – ekstra gode priser for noen!

Spar penger på komfortable og solide arbeidsklær, profilklær og fritidsbekledning hos Proffklær as. Uansett om du foretrekker Helly Hansen, Blåkläder eller deres eget merke, NWC, er det mange penger å spare. Stort utvalg av verneutstyr har de også, enten du stikker innom nettbutikken eller den store butikken på Brobekk i Oslo.


Logg inn

SOM FORDELSKUNDE I HOLTE FÅR DU FØLGENDE TILBUD:

  • 30 % rabatt på hele sortimentet av yrkesklær, profilklær og verneutstyr

Tilbud samt andre nettoprisede varer som f.eks. julegaver er utenom.

Proffklær AS er en av Norges største leverandører av arbeidsklær, profilklær og verneutstyr. I sin 1000 m2 store butikk på Brobekk, har de kvalitetsprodukter til alle bransjer. I tillegg har de en omfattende nettbutikk.

Av arbeidsklær, profilklær og fritidsbekledning forhandler de kjente merkevarer fra leverandører som Helly Hansen Workwear, Blåkläder Workwear, Sievi vernesko, New Wave, Craft, Stormtech, Giovanni, Viking, Bata, Peltor, 3M, Protector, Snøgg osv.

I tillegg produserer de sitt eget arbeidsklærmerke NWC som kjennetegnes av høy kvalitet, brukerkomfort og praktiske detaljer. NWC er et rimelig alternativ til mer kjente og veletablerte merkenavn.

Av verneutstyr har de et omfattende spekter innen alle verneutstyrkategorier som for eksempel vernesko, arbeidshansker, hjelmer, vernebriller, åndedrettsutstyr, fallsikring og førstehjelpsutstyr.

De tilbyr også firmagaver og profileringsartikler. Et stort utvalg og individuell tilpassing til de fleste anledninger og settinger.

Velkommen til en profesjonell aktør og en hyggelig handel.

www.proffklaershop.no

Les også: Verktøy til kontoret

 

i

Kontakt oss for mer informasjon. Du kan nå oss på tlf 45 50 60 70 eller sende oss en e-post på post@holte.no