Gratis Kom-i-gang-tjeneste i SmartKalk, HoltePortalen og Holte ByggSøk!

Artikkelen er oppdatert 01. desember 2021.

Gratis kom-i-gang-tjeneste i SmartKalk, HoltePortalen og ByggSøk!

Har du kommet ordentlig i gang med SmartKalk? Eller har du nylig anskaffet HoltePortalen  eller Holte ByggSøk? Da kan det være greit å vite at du kan delta på vår gratis «Kom-i-gang-tjeneste».

For å sikre at du kommer godt i gang med programvaren du har kjøpt, tilbyr vi deg gratis en gratis kom i gang tjeneste. Tjenesten tar fra 30 til 40 minutter, og vi tar for oss det mest grunnleggende du trenger for å komme godt i gang med bruken av programmet.

Det er helt vanlig at det kan ta litt tid å bli kjent med en ny programvare, og ikke minst kan det ta noe tid å lære seg å bruke den effektivt. Selv om du har hatt en visning med en av våre rådgivere, kan det ha en tendens til å dukke opp ulike spørsmål når man etterhvert skal prøve seg på egenhånd.

Vi i Holte lever av fornøyde kunder, og det er derfor vi har startet denne gratis tjenesten. Tjenesten har blitt veldig positivt mottatt blant de som allerede har deltatt, og noen har faktisk deltatt flere ganger. Når du har fått svar på noe du har lurt på, kan det faktisk hende at det dukker opp nye spørsmål. I så fall er det bare å melde seg på igjen.

Slik foregår Kom-i gang-tjenesten:

Når du har meldt deg på mottar du en bekreftelse med agenda for tjenesten, du får en lenke som gjør det enkelt å lagre datoen i kalenderen din, og du får en lenke til å delta. Du velger selv om du vil delta fra PC, Mac, iPad, iPhone eller Android-enhet. Dagen før tjenestestart, får du dessuten tilsendt en påminnelse.

Det er vår fagkonsulent Roy Trygve Mikkelsen som gjennomfører tjenestene. Seansen vil vare ca. 40 minutter. Du kan se kursholders datamaskin på din egen skjerm mens han demonstrerer, og samtidig høre en forklaring på hva han gjør og hvorfor. Etter at fagstoffet er gjennomgått, er det tid for spørsmål. Hvis det dukker opp spørsmål underveis kan det være lurt å notere disse. Du kan også sende dem inn via chattefunksjonen i løpet av gjennomgangen, så vil kursholder svare på disse i plenum når den faglige delen er over. Har du spørsmål du ikke ønsker skal tas opp i plenum, kan du skrive det, så svarer han deg skriftlig isteden.

Tidspunktene for de ulike tjenestene finner du ved å klikke her

 

Påmeldingen er gratis og uforpliktende. Har du spørsmål eller vil vite mer – send en e-post til webinar@holte.no

 

Vi ønsker deg velkommen på våre  Kom-i-gang-tjenester!