Gratis Kom-i-gang-webinar i SmartKalk og HoltePortalen!

Gratis webinar tirsdager og torsdager, i SmartKalk og HoltePortalen!

Har du kommet ordentlig i gang med SmartKalk? Eller har du nylig anskaffet HoltePortalen? Da kan det være greit å vite at du kan delta på gratis «Kom-i-gang-webinar» tirsdager og torsdager.

For å sikre at du kommer godt i gang med programvaren du har kjøpt, tilbyr vi deg gratis webinar. Tjenesten tar fra 30 til 40 minutter, og vi tar for oss det mest grunnleggende du trenger for å komme godt i gang med bruken av programmet.

Det er helt vanlig at det kan ta litt tid å bli kjent med en ny programvare, og ikke minst kan det ta noe tid å lære seg å bruke den effektivt. Selv om du har hatt en visning med en av våre rådgivere, kan det ha en tendens til å dukke opp ulike spørsmål når man etterhvert skal prøve seg på egenhånd.

Vi i Holte lever av fornøyde kunder, og det er derfor vi har startet denne gratis tjenesten hver tirsdag og torsdag. Webinaret har blitt veldig positivt mottatt blant de som allerede har deltatt, og noen har faktisk deltatt flere ganger. Når du har fått svar på noe du har lurt på, kan det faktisk hende at det dukker opp nye spørsmål. I så fall er det bare å melde seg på igjen.

Slik foregår Kom-i gang-webinarene:

Ved påmelding: Trykk på lenken bak ønsket dag  og velg deg ut en dato i registreringsskjemaet. Deretter vil du motta en bekreftelse med agenda for webinaret, du får en lenke som gjør det enkelt å lagre webinaret i kalenderen din, og du får en lenke til å delta. Du velger selv om du vil delta fra PC, Mac, iPad, iPhone eller Android-enhet. Dagen før webinarstart, får du dessuten tilsendt en påminnelse.

Det er vår fagkonsulent Roy Trygve Mikkelsen som gjennomfører webinarene. Seansen vil vare ca. 40 minutter. På webinaret kan du se kursholders datamaskin på din egen skjerm mens han demonstrerer, og samtidig høre en forklaring på hva han gjør og hvorfor. Etter at fagstoffet er gjennomgått, er det tid for spørsmål. Hvis det dukker opp spørsmål underveis kan det være lurt å notere disse. Du kan også sende dem inn via chattefunksjonen i løpet av webinaret, så vil kursholder svare på disse i plenum når den faglige delen er over. Har du spørsmål du ikke ønsker skal tas opp i plenum, kan du skrive det, så svarer han deg skriftlig isteden.

Vi ønsker deg velkommen på Kom-i-gang-webinar!

 

Her ser du tidspunktene:

HoltePortalen:

Hvis du vil delta på Kom-i-gang-webinar om HoltePortalen, kan du velge mellom tirsdag kl. 12.30 og torsdag kl. 09.00.

SmartKalk

Hvis du vil delta på Kom-i gang-webinar om SmartKalk, kan du velge mellom tirsdag kl. 09.00 og torsdag kl. 12.30.

 

Dersom dette virker interessant og du vil vite mer – send en e-post til roy.mikkelsen@holte.no så får du tilgang til webinaret. Påmeldingen er gratis og uforpliktende.