Gratis programpakke for alle bransjer – Holte FRI!

19. oktober 2017 lanserte vi Holte FRI, et gratis dataprogram for enkel prosjektstyring, timeregistrering og fakturering med tilhørende app. Vårt mantra i Holte, er at kundene våre skal kunne bruke mest mulig tid på jobben de vil og skal gjøre, og minst mulig tid på administrasjon og papirflytting.

Holte FRI – gratis dataprogram

Holte FRI er et nettbasert dataprogram for alle bransjer. Et prosjektstyringsverktøy, faktureringssystem og timeregistrering med tilhørende app som er helt gratis for inntil tre brukere. Det eneste kravet er at den som registrerer seg har et organisasjonsnummer.

De fleste som driver firma – enten man er snekker, gründer eller er mer etablert –  har ganske like behov. De trenger et enkelt prosjektstyringsverktøy, ett system for å føre timer og ett for hente inn pengene sine. Derfor har vi satt sammen Holte FRI – nettopp av tre slike programmer:

Time

Inneholder 1 time administratorbruker og to timeregistreringsbrukere. Administratoren vil ha mulighet til å bygge maler og godkjenne registrerte timer. Systemet gir meget god oversikt over timebruken i bedriften med mulighet til å spesifisere hva de ansatte bruker timene sine på. Ansatte kan registrere kostnader som bompasseringer eller kjøregodtgjørelse direkte når de registrerer timer. Alle brukere vil fritt kunne registrere alle sine timer inne i webløsningen eller via app.

Faktura

Faktureringsmodul med mulighet til å sende ut faktura, purringer, kreditnota og registrere innbetaling. Gode muligheter for oversikt i bedriften og per prosjekt. Timer og kostnader registrert i systemet vil kunne faktureres ut direkte.

CRM/Prosjektoppsett

Registrer kunder eller kontakter i systemets kontaktregister og bruk disse eller samarbeidspartnere i prosjekter/jobber du oppretter. Alle ansatte som er involvert en jobb eller i et prosjekt kan settes som deltakere i prosjektene og tildeles oppgaver som de skal løse. Lagre dokumentene dine i prosjektet og sørg for at de alltid er tilgjengelige.

Eksporter til regnskapssystemet ditt!

Holte FRI har god integrasjon til kjente aktører innenfor regnskap – slik at det blir enkelt å eksportere dine bilag til en ekstern regnskapsfører dersom du velger å sette bort regnskapet ditt.

Mange leverandører lar kundene sine teste programvaren i noen måneder før man bestemmer seg. Holte FRI er annerledes. Det er gratis for alle firmaer – for alltid!