Kompetente konsulenter med mer enn 80 års erfaring

Visste du at Fagavdelingen HMS/KS består av 10 kompetente konsulenter med mer enn 80 års erfaring med B/A-bransjen? Mange forbinder oss med rådgivningstjenester knyttet kun til HMS- og KS-tjenester, men vit at menyen er vesentlig større. I denne korte artikkelen ønsker vi å fortelle deg litt mer om de øvrige tjenestene vi kan tilby for å gjøre det enda enklere for deg å jobbe effektivt med styrings-systemene du har fra oss. Vi i fagavdelingen i Holte kan det meste om kravene som stilles, og våre tjenester er et samarbeid mellom vår kunnskap innenfor eget fag og din kompetanse innenfor eget fag.

Inspeksjonsoppsett

Inspeksjonsoppsett er en tjeneste med et fantastisk utvalg av variasjoner. Vi utarbeider skreddersydde maler for aktiviteter som f.eks. vernerunder, befaring, kartlegging, kontroll eller hva du enn trenger å dokumentere blir gjennomført. Kun din egen fantasi setter begrensning til hva inspeksjonsverktøyet kan benyttes til.

Vi oppretter en plan i et spesifikt prosjekt eller på bedriftsnivå basert på mal, bistår med visning i bruk av systemet både på web og i app. Inspeksjoner har signeringsmulighet og en detaljert rapport med signering kommer automatisk etter fullført inspeksjon.

Er du klar for å dokumentere arbeidsoppgaver og aktiviteter, både lovpålagte krav og annet? Vi er her for å hjelpe deg.

Sjekklisteoppsett

Med et sjekklisteoppsett kan du gjøre kvalitetssikringen enklere og mer tilpasset. Tenk deg å ha sjekklister skreddersydd for hvert prosjekt, som gjør det superenkelt å sikre at ingenting blir glemt.

Sjekklisteoppsett er for deg som trenger hjelp til å forenkle og effektivisere kvalitetssikringen din.

Spar tid, få ting gjort og konsentrer kvalitetssikringen til det som er viktigst for deg. Med korrekt tilpassede sjekklister i HoltePortalen er det enda enklere å registrere på mobil eller nettbrett, gøy er det også.

Klar for å ta kontroll over kvalitetssikringen? Vi er her for å hjelpe deg.

Prosjektoppsett iht. plan- og bygningslovgivningen

Tjenesten prosjektoppsett iht. plan- og bygningslovgivningen går ut på å skreddersy struktur og innhold i HoltePortalen etter dine behov slik at du oppnår riktig, effektiv og forskriftsmessig prosjektstyring iht. krav fastsatt i plan- og bygningsloven i ditt byggearbeid.

Vi bistår med å bygge opp en mal for mappestruktur til bruk i prosjektene. I denne legger vi til relevante dokumenter og ev. annet prosjektrelatert innhold. Slikt innhold kan være produksjonsunderlag mv. Vi kan bistå med å lage en byggeplassperm for relle prosjekter med prosjektspesifikke rutiner og sjekklister som kan deles på byggeplass digitalt.

Visning i bruk av systemet er en selvfølge slik at du er trygg når du senere skal ta det i bruk på egenhånd.

Prosjektoppsett SHA

Prosjektoppsett SHA er en tjeneste som passer for deg som skal utarbeide en SHA-plan for et spesifikt bygg- og anleggsprosjekt.

Vi bistår med å bygge opp en mal for SHA-plan iht kravene som er gitt. I malen setter vi opp en mappestruktur og knytter til relevante dokumenter. Visning i bruk av systemet ut ifra oppsatt plan, knytter malen til et spesifikt prosjekt og fyller ut unike prosjektopplysninger og detaljer.

Du får også en veiledning i ansvaret du har påtatt deg i det spesifikke prosjektet samt hva alle underentreprenørene i prosjektet også må bidra med.

 

Vi i fagavdelingen holder til i trivelige kontorer i Tønsberg og Oslo, og noen av våre kunder foretrekker å møte oss der. Hvis du ønsker, kan du gjøre en avtale om det, men vi kan love deg at tjenesten er akkurat den samme, gode når vi snakker sammen på telefonen. Det er kanskje enda litt mer fleksibelt, og enklere å legge inn små pauser hvis det trengs.

Kompetente fagkonsulenter
Bak: Eirin Glimstad, Anders Guttorm Hamnvik, Benedicte Heitmann Akerø, Kevin Duke Sidro, Oslo. Foran: Jorun Hogsnes Ugland, Claus Hagberg Olsen, Trude Lindqvist, Nina Stangeland, Trine Døvle Ingebrigtsen, Kim Ingebrigtsen, Espen André Farnes, Tønsberg. – Når jeg hjelper kunder med sjekklisteoppsett, er tilbakemeldingene positive og takknemlige. De setter pris på hvor enkelt sjekklister kan brukes og hvor mye tid som kan spares ved å bruke tilpassede sjekklister i en digital løsning. Det er virkelig en ”game-changer” å få tilpasset sjekklister og skreddersy dem til prosjekter”, sier senior fagkonsulent Trine.
Velkommen til å kontakte oss i fagavdelingen!

Sjekk ut alle våre tjenester her