Blogg - Holte

Blogg - Skrevet av Audun Kalleberg

Høstens gladnyhet for SmartKalk-brukere

Vi har akkurat lansert SmartKalk versjon 4.0, som det har vært knyttet et stort engasjement til. Med denne har det kommet en ny produksjonsmodul, hvor målet har vært "Enklere og bedre". Vi er strålende fornøyd med resultatet og har gleden av å introdusere SmartKalk Produksjon. Det blir opp til deg å avgjøre om vi har lykkes.

Audun Kalleberg | 20.11.2018

Les mer

SmartKalk 3.9 – bedre enn noensinne!

Vi er stolte over å presentere alle de nye forbedringene i SmartKalk. Med disse kan våre kunder gå høsten i møte med mange nye funksjoner som vil gjøre kalkulasjonsjobben enda enklere og raskere, og dermed bidra til en mer effektiv og ikke minst lønnsom hverdag. For å oppdatere versjonen du har i dag, går du på «Hjelp->Se etter programoppdateringer…»

Audun Kalleberg | 13.08.2018

Les mer

God SmartKalk-nyhet for deg som bruker IFC-modulen!

Det er alltid rom for forbedringer og det er alltid hyggelig å informere om gode nyheter. Denne gangen er det kanskje boligprodusentene som har grunn til å smile bredest. Ihvertfall du som bruker IFC-modulen i SmartKalk.

Audun Kalleberg | 23.11.2017

Les mer

SmartKalk - nå enda bedre, med ny veiviser og engelsk versjon!

Det er ingen tilfeldighet at SmartKalk er Norges mest populære kalkulasjonsprogram. Det er både brukervennlig og fleksibelt, og brukes av en bred kundegruppe i byggebransjen på alle nivåer. Noen bruker det kun til å beregne timeverk og materialforbruk. Andre bruker programmet på en mer avansert måte. De mest avanserte bygger opp sin egen prisbase og legger inn egne elementer i denne, for å kunne gjøre helt spesifikke bestillinger i henhold til det enkelte firmas byggemetode.

Audun Kalleberg | 29.08.2017

Les mer

SmartSenter versjon 3.6 er her!

Vi har gleden av å ønske våre kunder godt nyttår med denne nye oppdateringen av SmartSenter. Det betyr en rekke viktige nyheter innen både SmartProd, SmartKalk og Smart Oppfølging. Du vil finne mange forbedringer og finesser som vil gjøre arbeidsdagen din enda litt enklere!

Audun Kalleberg | 04.01.2017

Les mer

Siste versjon av SmartKalk - den beste noensinne!

I mai ble "nye" SmartKalk lansert! I denne versjonen finner du en rekke nye og nyttige funksjoner som blant annet import av IFC4.

Audun Kalleberg | 16.09.2016

Les mer
"