I en travel hverdag er det lett å utsette ting til «siden». For eksempel å lære seg å bruke den nye programvaren du har kjøpt. Du skal kanskje «bare» gjøre noe annet først. Plutselig har det gått lang tid, - tid som du kunne ha utnyttet mye mer effektivt – og til og med fått mer av. Hvis du «bare» hadde satt av de få timene du trengte til et kurs.

Holtes kursselgere hjelper deg å velge

Holtes kursselgere har én hovedoppgave; Å hjelpe våre kunder med å velge riktig kurs. De er spesialister i sitt fag og kjenner alle våre programvarer ut og inn. Slik at du i hvert fall ikke kaster bort tiden ved å gå på feil kurs.

Du har kanskje vært inne og tittet på holte.no uten å finne et passende kurs? Kanskje lurer du på forskjellen mellom SmartKalk Basis og SmartKalk grunnkurs? Lurer du på om du må dra langt av gårde for å delta på et kurs, eller om du kan ta et fjernstyringskurs isteden? Eller tenker du på å få arrangert et internkurs hos deg med dine medarbeidere?

Ta en telefon til en av Holtes kursselgere på 45 50 60 70. Fortell dem hva du lurer på. Si hvilken programvare du har og hva du kan fra før, så får du hjelp til å velge riktig kurs. Du får også vite hvor og hvordan kurs kan arrangeres.

Holtes kursholdere snakker et språk du forstår

Når du er på kurs, vil Holtes kursholdere lære deg mye. Du lærer både hva som er viktig, og hva du kan ta litt lett på, eller i beste fall – hoppe helt over. Alle våre kursholdere kjenner byggebransjen ut og inn. Enkelte har også samme bakgrunn som deg. De kan fortelle deg alt du trenger å vite, - hva du må forholde deg til, og hvordan du bør forholde deg til det.

Mange i bransjen bruker uforholdsmessig mye tid på kontorarbeid. Ikke gå i den fella. Når du først har investert i programvare som skal hjelpe deg å spare tid, er det viktig at du også setter av tid til å lære deg den skikkelig. Først da kan du ta den ordentlig i bruk, og få maks utbytte. Og med et kurs vil du få mye mer glede av programvarene du har kjøpt – ikke bare nå, men også i årene fremover!