Våre kurs i HoltePortalen er populære kurs som er svært praktisk orienterte. Når man først har investert i et gjennomtenkt bransjesystem som HoltePortalen, er det lurt å ta seg tid til et kurs også. Vi har kurs både for nye brukere, og for mer viderekomne som har brukt programvaren en stund, men som har lyst til å lære seg flere funksjoner for å få en enda mer effektiv hverdag.

Grunnkurs i HoltePortalen

I dette kurset lærer du det grunnleggende med å bruke sjekklistene i prosjekt og sette opp Holte Time, slik at det går kjapt å håndtere timeføringen. Med app på mobilen går det som en lek både å registrere timer og kontrollere sjekkpunkter. Kurset passer perfekt for deg som nettopp har begynt å bruke HoltePortalen, og som trenger grunnleggende opplæring for å komme i gang.

Grunnkurs i HoltePortalen treffer du enten Roy Trygve Mikkelsen eller Torbjørn Løslett, som begge er fagkonsulenter og drevne kursholdere med bred erfaringsbakgrunn. De vil fortelle deg alt du lurer på, og vise deg alt fra hvordan du oppretter brukere, til hvordan du deler dokumenter i prosjekt og lage oppgaver med varsling.

Hvis du allerede behersker det grunnleggende i HoltePortalen, anbefaler vi et videregående kurs:

HMS/KS i HoltePortalen

Lær hvordan du kvalitetssikrer arbeidet ditt med HoltePortalen som verktøy, på dette tema- og programvarekurset fra Holte. HoltePortalen er et papirløst bransjesystem skapt for god oversikt og effektivitet. Ute på byggeplass forenkler appene styring og oppfølging, og betjenes kjapt og lettvint fra den enkeltes mobiltelefon.

Kurset HMS/KS i HoltePortalen er midt i blinken for deg som administrerer og leder HMS- og KS-arbeid i prosjekter. Kurset tar utgangspunkt i at kursdeltaker har tilgang til Min side, Prosjekt og Bedrift, og har lisens på – Rutiner, - Holte Sjekklister, - Holte Vernerunder og – Holte Personalstyring.

På 6 timer har du lært deg mye nytt som vil være med å effektivisere arbeidsdagen din. Din kursholder vil være enten Trude Lindqvist, Trine Marie Døvle Ingebrigtsen eller Alexander Frisk, alle fagkonsulenter innen HMS og KS. De vet hva som skal til for å få både HMS og kvalitetssikringen din opp til et nytt nivå. Og i tillegg lærer de deg hvordan du kan inspirere dine ansatte til å etterleve dette på en ny måte.

LES OGSÅ: KOM DEG PÅ RIKTIG KURS

Vil du vite mer om disse og andre kurs fra Holte, ta en titt på www.holte.no/kurs - eller ring oss på 45 50 60 70