Er du en av dem som liker lukten av eksos og brent gummi? Er du ute etter adrenalinkick, samtidig som du lærer kjøreteknikk og mestring av kjøretøy med et vanvittig antall av hestekrefter? Bli med i vår konkurranse og vinn to gratisbilletter til Vålerbanen den 16.juni!

I forbindelse med lansering av elektronisk kjørebok og gratis time- og faktureringsprogram, arrangerer vi i Holte et event på Vålerbanen fredag 16.juni!  Deltakerne får prøve seg i tre ulike kjøretøy med ulike utfordringer. Ved å bestille Holte Kjørebok i løpet av mai, blir du automatisk med i trekningen om to gratis billetter til Vålerbanen til en verdi av mer enn kr. 12000,- ! Trekningen skjer den 1. juni.

Dette er de tre ulike disiplinene du kan utfordre denne dagen:

OFF ROAD

Med Jeep`er som er spesialbygget for å håndtere ekte terreng kjøring sommer som vinter, får du prøvd deg i en krevende off-road løype. Her er det både watersplash, 3 meter høy vippe samt varierte og krevende hinder i veien! Her får man satt psyken og balansenervene på prøve!

GO KART

På Vålerbanens 800 meter lange bane er det klart for å finne ut hvem som er raskest! Du sitter 10 cm over bakken og får en høy fartsfølelse!

TOYOTA GT86

Under veiledning fra en av instruktørene gir vi deg tips og triks til hvordan man skal håndtere bilen og komme seg raskt rundt banen.

Les også: Det var prisen som gjorde utslaget!

Vi har leid VIP-rommet hele denne dagen, hvor det er mulighet til å strekke på bena og fylle på med forfriskninger. Vi spanderer selvfølgelig lunsj i Vålerbanens hotell-restaurant midt i arrangementet.

En forutsetning for å være med denne dagen er at du har et gyldig førerkort, og at du møter opp uten promille. Det kan forekomme promillekontroller.

Delta og vinn en drømmedag på Vålerbanen!

Kjøp elektronisk kjørebok i mai, så er du automatisk med i konkurransen.