I så fall er du ikke alene. Mer enn 120 000 motorinteressert vil besøke Vålerbanen på 250 events i 2016. Vålerbanen er din arena for fart og spenning. Ta med deg et knippe kollegaer eller venner og opplev hva nye Toyota GT86 kan utrette. Nye gokarter får også opp pulsen og vekker konkurranseinstinktet, og første halvår 2016 blir det splitter nytt hotell! 

Som fordelskunde i Holte får du følgende tilbud

  • 20 % rabatt på gruppeaktiviteter – for grupper over 10 personer
  • 10 % rabatt på gruppeaktiviteter – for grupper under 10 personer

Holte Fordelskunder sparer penger!

 


www.vaalerbanen.no

Vålerbanen er din arena for fart og spenning!
Vålerbanen er et allsidig anlegg hvor man under trygge forhold kan få muligheten til å sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. En perfekt kombinasjon av lyst og lære for alle aldersgrupper under kyndig veiledning. Med ringbane, off-roadløype, go-cart-løype og glattkjøringsbaner, ligger mulighetene til rette for mye fart og spenning. Om vinteren gis det unike muligheter for kjøreopplevelser på Vålerbanen, med bl.a. snøscooter, go-cart on ice, ATV på snødekte terrengløyper og racing på snø og is. Du kan også få kjørekurs med egen bil, med kremen av norske instruktører som læremestere.

Banen er lokalisert på Braskreidfoss, et par timer nord for Oslo. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF Trafikksenter har sin virksomhet.