Torsdag 15. og fredag 16.mars

Quality Airport Hotel Gardermoen
Lokevegen 7, 2067 Jessheim
Tlf: 63 92 61 00

Driver du fremdeles på gamlemåten med papir, permer og gule lapper? Hender det at ting glipper i kvalitetssikringen, eller at noe mangler når du skal fakturere? Det er ingen tvil om at digital prosjektstyring er kommet for å bli, og vi i Holte er her for å hjelpe. På HolteDagene 2018 fortsetter vi der vi slapp i fjor, og gleder oss til å vise deg nye og spennende løsninger.

Her kan du bli nærmere kjent med HoltePortalen, få gode råd om både kalkulasjon og om byggesøknadsprosessen, og få nyttige tips til å vinne anbudskonkurranser gjennom fakta og tall. Det vil også bli mulig å bestille egentid med en av våre fagkonsulenter innen bl.a. HMS, sjekklister (KS) og sentral godkjenning – (sjekk ut vår tjenestemeny for HolteDagene). Og selvsagt skal vi kose oss med mye god servering og humørfylt underholdning!

Vi prøver alltid å imøtekomme våre kunders ønsker. Hotellet vi har valgt i år, har derfor en meget sentral beliggenhet på Gardermoen, enten du kommer med fly, bil eller buss. Quality Airport Hotel Gardermoen har dessuten nylig gjennomgått en omfattende oppussing og utbygging, og vi er blant de aller første gjestene til å benytte de nye fasilitetene.

Digitale fordeler for byggebransjen
Det er ingen tilfeldighet at tema for HolteDagene i år er «Min digitale bedrift». Enten vi liker det eller ikke blir hverdagen stadig mer digitalisert, og vi må forholde oss til det. Vår adm. dir. Aleksander Bjaaland vil i sitt foredrag «Morgendagens Arbeidsplass» sette søkelyset på nettopp hvilke digitale fordeler byggebransjen kan hente og forvente.

Massevis av gode råd og tips fra fagfolk til fagfolk
Målet med HolteDagene er at du og dine ansatte skal få faglig utbytte som letter hverdagen. Derfor sender vi våre spesialister på samtlige fagområder til Gardermoen disse to dagene.

Vi har også invitert eksterne fagpersoner som har mye nyttig å lære bort. Se programmet for torsdag og fredag (m/eget program for VVS) her!

Festmiddag og underholdning
Men vi skal ikke bare lære nyttige ting, vi skal ha det gøy også! Fotballtopp og reklameguru Ingebrigt Steen Jensen vil levere en ny og annerledes hyllest til byggebransjen, og hele Norges komiker, Terje Sporsem, vil lede oss igjennom festmiddagen med satirisk snert og friske fraspark. 

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG OG DINE ANSATTE PÅ HOLTEDAGENE  - VELKOMMEN!