FOR DEG SOM ER RØRLEGGER

Adrian Hjelvik og Bård Magne Klausen er begge dedikerte JobOffice-eksperter. Disse gutta kjenner programvaren ut og inn, og kan kunsten å formidle alle finessene videre til deg. Her kan du med egne øyne se at det stemmer at JobOffice er utviklet av fagfolk – for fagfolk!

JOBOFFICE - DITT DIGITALE VERKTØY

Kl. 09.00-10.00
EFFEKTIV KALKULASJON
Enebolig kalkulert i JobOffice – her får du alle tips og triks!

  • Oversikt over mappestruktur
  • Lag egne kalkulasjonspakker
  • Prissammenligning 
  • Lag egne kalkylemaler
  • Tilpass egne tilbudsbrev

 Kl. 10.00-10.45
KONTROLL PÅ SERVICE

  • Ta kontoret med ut på byggeplassen
  • Få oversikt over arbeidshverdagen
  • Ha kontroll på time- og materialforbruk
  • Effektiv fakturering

PAUSE - SERVERING AV FRUKT OG SNACKS 

Kl. 11.15-12.15
PROFF DOKUMENTASJON
Elektroniske sjekklister er viktig når du skal dokumentere jobben som er gjort. Digitalt er også tidsbesparende når du skal samle FDV-dokumentasjon og fakta til Boligmappa. Med elektronisk mannskapsliste og elektronisk kjørebok i tillegg, har du all dokumentasjonen samlet på ett sted – uten et eneste papirark.

Kl. 12.15-13.00
ØKT LØNNSOMHET
Lønnsomme rørleggerbedrifter – hvordan får de det til? Her ser Adrian og Bård nærmere på prosjektregnskap, og viser deg effekten av et godt system som JobOffice. Enten du har JobOffice fra før eller ikke, vil du ha stor nytte av å få med deg disse foredragene!

Kl. 13.00 LUNSJ I HOTELLETS RESTAURANT
Før avreise nyter vi nok en gang hotellets anerkjente konferanselunsj.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

GENERELT PROGRAM


Kl. 09.00-10.00
HOLTEPORTALEN - DIN DIGITALE ARBEIDSPLASS
Hein Torgersen, produktansvarlig CRM og Monica Petersson, produktansvarlig økonomi i Holte
Prosessen fra befaring til fakturering –  en digital presentasjon av Holteportalen og hvordan vi tenker at portalen kan være et godt arbeidsverktøy for våre kunder. Her blir det rollespill og live presentasjon!Kl. 10.00-10.45
HOLTEPORTALEN I PRAKSIS
Svein Løvik og Erling Talgø, Talgø MøreTre as
Ingen ting gleder oss mer enn fornøyde kunder som forteller hvordan arbeidsdagen er blitt mer effektiv takket være vår programvare. Her kan du høre Erling Talgø og Svein Løvik fra Talgø Møre Tre as fortelle hvordan de løser sine oppgaver i praksis gjennom HoltePortalen.

PAUSE - SERVERING AV FRUKT OG SNACKS 


Kl. 11.15-12.15
KALKYLEHJØRNET
Harald Rosingaunet, produktdirektør kalkyle i Holte 
Harald Rosingaunet har 20 års erfaring fra byggebransjen, og bl.a. fra digitalisering i Holte. Han har vært sterkt delaktig i utviklingen av SmartKalk, og er ansvarlig for vår portefølje av produkter tilknyttet kalkulasjon og økonomistyring.  Vi vil i årene fremover fortsette med forenklingen av forretningssystemene knyttet opp mot kalkulasjon og andre digitale tjenester. I dette foredraget får du høre mer om planene videre for SmartKalk.


Kl. 12.15-13.00
SLIK BRUKER VI MULIGHETENE I SMARTKALK
Tom Ove Sørdal, Hellvik Hus Kjededrift AS
Fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Her forteller Tom Ove Sørdal fra Hellvik Hus om hvordan SmartKalk gir dem en mer lønnsom hverdag. De kan raskere levere kundene tilbud, beregne nøyaktige kalkyler og unngår feil i materialbestillingene. I tillegg har de fått bedre tid til å selge flere hus og hytter.

Kl. 13.00 LUNSJ I HOTELLETS RESTAURANT
Før avreise nyter vi nok en gang hotellets anerkjente konferanselunsj.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.