Vi i Holte har en lang historie som kurs- og tjenesteleverandør til norsk BAE-næring. Per i dag teller fagmiljøet som jobber med byggesak, kvalitetssikring PBL (KS) og HMS, 19 engasjerte og serviceorienterte medarbeidere. Våre konsulenter har til sammen 115 års arbeidserfaring og står i første rekke når det gjelder kunnskap om våre produkter og tjenester.

Behovet for inngående kunnskap om bransjen har de siste årene vært økende, da det har kommet en del endringer i lover og forskrifter. Dette gjør at mange av våre kunder har kontaktet ett eller flere av fagmiljøene for å øke sin kompetanse, samt få bistand til å løse ulike typer arbeidsoppgaver.

Bare de siste to årene, har våre fagkonsulenter levert ca.
 

  • 300 avholdte kurs i programvare og fag som tilsvarer ca 3000 kursplasser
  • 2500 tjenester tilknyttet HMS-systemer
  • 4000 tjenester tilknyttet KS-systemer
  • 2000 tjenester tilknyttet bistand til søknad om sentral godkjenning
  • 800 tjenester tilknyttet byggesaks – og tegnetjenester
  • 150 tjenester tilknyttet tilsynssaker

Myndighetene har de siste årene kommet mer på banen når det gjelder tilsyn og annen form for kontroll. For de kommende årene ser vi at friske midler legges inn i budsjettene for å kunne følge opp det viktige arbeidet. Dette vil føre til økt kontakt mellom myndighet og bransje, som igjen krever mer av deg som profesjonell og seriøs virksomhet.

Vi vet at mange av våre kunder ikke er klar over bredden i hva våre konsulenter kan tilby. Hos oss får du bistand til det du måtte trenge, enten det gjelder kvalitetssikring av ditt styringssystem, byggesøknader, tegnetjenester, sentral godkjenning, gjennomgang og oppdatering av HMS-verktøyet ditt, tilsyn eller liknende.


Her er noen av våre dyktige og serviceinnstilte fagkonsulenter.
Fra venstre; Trine Marie Døvle, Alexander Frisk, Tone Ivarsson, Mona Hitterdal, Hege Sørlie, Vera Ydrefelt, Trude Lindqvist, Jorun Hogsnes Ugland og Brigt Stelander Skeie 

Lurer du på noe, ta gjerne kontakt på 22 04 95 00.