Kjære bruker av Bygg og Bolig - Velkommen til HoltePortalen!

I HoltePortalen vil Bygg og Bolig-tankesettet leve videre og videreutvikles i årene som kommer. Mye av fagkunnskapen og erfaringene som har blitt samlet opp de siste 15 årene tas med videre ut på flere digitale flater og til et enda større antall brukere og byggeplasser. 

HoltePortalen er bygget for den digitale utviklingen vi står midt oppe i. Her finner du det du har behov for av byggesøknader, kontrakter, sjekklister, mannskapslister, kjørebok og alt annet du trenger for framtidas prosjektstyring. HoltePortalen snakker også med de mest brukte CRM-systemene i byggenæringen. I tillgg har du tilgang til alt du trenger via pc og app på mobil, uansett hvor du er. 

HoltePortalen ivaretar selvfølgelig også den nye personvernlovgivning (GDPR) som trådte i kraft i juli 2018.

Eksisterende data i Bygg og Bolig
I Bygg og Bolig kan du selv lage PDF-rapporter med prosjektdokumenter hvis du ønsker å ta vare på historikk. Disse kan du deretter enkelt laste opp i HoltePortalen som dokumentfiler.

HoltePortalen vil erstatte Bygg og Bolig helt fra og med November 2018.

Bruk skjemaet på denne siden til å komme i kontakt med en av våre konsulenter, som vil gi deg svar på alt du lurer på om din overgang til HoltePortalen.

Les alt om HoltePortalen her!

Les også; HoltePortalen er både kasseapparat og verktøy!