PRESSEMELDING:
Holte lanserer i disse dager en brukervennlig, lettinstallert og meget rimelig GPS-basert elektronisk kjørebok. Samtidig lanseres Holte FRI, et gratis system for enkel prosjektstyring, timeregistrering og fakturering med tilhørende app.

Holtes nye kjørebok logger automatisk kjøretøyets bevegelse og gir god oversikt over et firmas kjøretøy.

– Dette er et viktig steg for å gjøre hverdagen enklere for kundene våre, som melder at de ønsker færrest mulig leverandører og systemer å forholde seg til. Å ha mest mulig dokumentasjon samlet på ett sted gjør gjenbruk av informasjon mer effektivt og oversiktlig, sier administrerende direktør Aleksander Bjaaland i Holte as.

-Vi kan tilby høy kvalitet til en lav pris fordi kjøreboken inngår i en stor og hurtigvoksende portefølje av produkter som vi tilbyr våre 8000 lisenskunder, sier Bjaaland.

– Vårt mantra er at kundene våre skal bruke mest mulig tid på jobben de vil og skal gjøre, og minst mulig tid på administrasjon og papirflytting. 

Holte Fri – gratis for alle for alltid!
Samtidig lanseres nå Holte FRI - et nettbasert prosjektstyringsverktøy, faktureringssystem og timeregistrering med tilhørende app som er helt gratis for inntil tre brukere. Eneste krav er at den som registrerer seg har et organisasjonsnummer.

I 40 år har Holte utviklet løsninger for byggenæringen og nærliggende bransjer. Med elektronisk kjørebok og Holte Fri gjøres produktene tilgjengelig også for andre bransjer.

– Det er veldig spennende å utvikle programmer for andre bransjer. Beslutningen om å gi bort timeregistrering og fakturering gratis, og den meget rimelige kjøreboken, går ikke på bekostning av programvarens kvalitet. Tvert imot. Vi tror at mange vil benytte seg av denne muligheten, som igjen vil sette større krav til oss som programvareleverandør. Vi er kjent for å ha levert høy kvalitet gjennom fire tiår, og det skal vi fortsette med, sier Bjaaland.

Holte vil fortsatt ha byggenæringen og nært tilknyttede bransjer som sin hovedmålgruppe, og har ambisiøse planer for innovasjon innen dette området.

– Men så er det er en gang sånn at de fleste som driver firma - enten du er snekker, gründer eller er mer etablert -  har ganske like behov. De trenger et enkelt prosjektstyringsverktøy, ett system for å føre timer og ett for hente inn pengene sine. Rett skal være lett, avslutter Bjaaland.

For ytterligere informasjon, kontakt Aleksander Bjaaland på abj@holte.no/ 934 41 528 eller Christina Jonstang på cj@holte.no / 939 58 000.

Les mer og bestill Kjørebok og Holte Fri her!