Vi har nylig inngått et samarbeid med VVS-kjeden Bademiljø. Bademiljø består av 115 rørleggerbedrifter og 850 rørleggere som daglig utfører alle former for rørleggertjenester over hele landet. Avtalen gir medlemmene et godt tilbud på systemene JobOffice, Fagtorget og Datakasse.

Med denne avtalen får Bademiljøs medlemsbedrifter tilgang til JobOffice, markedets mest komplette og brukervennlige bransjesystem for rørleggere. Systemet kommuniserer med IT-systemene hos Bademiljø og grossister, for utveksling av varepriser, bestillinger, leverandørfakturaer, pakksedler og liknende.

“Vi er svært glade for samarbeidsavtalen”, sier Hjalmar Sæther, økonomisjef i Bademiljø, og legger til at han tror JobOffice vil forenkle hverdagen hos mange medlemmer. 

Kasseløsning
I løpet av 2015 vil vi også lansere en løsning for butikkdrift, altså datakassesystemet Easy-Step. Easy Step er et moderne butikkdatasystem basert på PC med touchskjerm. Det er driftssikkert, stabilt og ikke minst enkelt da brukeren jobber visuelt i kassen med en kombinasjon av touch, skanning og enkle søkerutiner. Datakassesystemet vil være integrert med JobOffice i løpet av 2015.

JobOffice + Fagtorget = Sant
HMS og KS-systemet Fagtorget er integrert med JobOffice. Fagtorget er et helhetlig, web-basert styringssystem som hjelper deg å ivareta myndighetenes krav til internkontroll, HMS i prosjekt og kvalitetssikring og mulighet til å administrere de ulike byggesøknader rørleggerne håndterer.

Les mer om JobOffice her