Vi jobber stadig med å forenkle og forbedre funksjonene i vår programvare. Da blir det ekstra moro å fortelle at Smart- programmene våre nå får enda mer brukervennlig struktur og oppbygging. Husk bare å oppdatere appene!

Våre nettbaserte programmer for papirløs byggeplass blir nå enda mer brukervennlige. Det gjelder både kvalitetssikring og internkontroll, utsendelse av tilbud, timeregistrering, fakturering samt oppslagsverk innen kalkulering og byggesak.

Med våre styringssystemer har du som driver for deg selv alltid full oversikt og et unikt oppfølgingsverktøy. Det er enkelt å opprette et prosjekt og fordele oppgaver og ansvarsområder til alle involverte. Du har også full oversikt over avvik som dessuten varsles i epost. I den nye versjonen som kommer nå, er dessuten alt blitt mer oversiktlig og brukervennlig.

På bildet ser du en smakebit på den nye innlogginggsiden, hvor hver enkelt bruker nå får sitt eget område i programmet – en «min side». Her kan de registrere sitt timeforbruk, fylle ut sjekklister osv., noe de også kan gjøre på mobil eller nettbrett. Inne på kontoret kan prosjektleder ta ut rapporter som bekrefter at avvik er lukket og at jobben er riktig utført.

Med ny og forenklet tilgangsstyring slipper du å «hoppe» fram og tilbake mellom moduler, men kan styre alle funksjoner fra din egen bruker. Det blir også enkelt å dele ut tilgang til den enkelte aktør.

Husk bare å oppdatere appene - det gjør du ved å klikke på ikonene under!

Oppdater Smart HMS/KS her:
  

Oppdater Timeregistrering her!
  


Les mer om bransjesystemet Smart fra Holte her!