Vi skal ut på turné og sjekke om fagfolket i byggebransjen har det bra! Utstyrt med vernesko, hjelm og vaffeljern, har vi tenkt å dukke opp på ulike byggeplasser for å slå av en prat. Vi skal ikke stjele mye av tiden din, bare lodde stemningen litt, og høre hvordan arbeidsdagen din fungerer.

På turneen vår har vi planlagt massevis av stopp for å hilse på deg som kunde, deg som samarbeidspartner, deg som leverandør, deg som lokal håndverker og andre interessante personer som måtte dukke opp underveis. Målet er å bli bedre kjent med byggebransjen, og bidra til å skape god stemning ute på byggeplassene. 

Kanskje vil vi spørre deg om ditt lureste tips? Om hvordan du vinner anbud? Kanskje du vil spørre oss om noe, eller vi kan gi deg ideer til noe nytt og nyttig? Kanskje utfordrer vi deg til en liten konkurranse på sparket? Kanskje tester vi hvordan samhold og yrkesstolthet funker hos dere? Og det vi lurer aller mest på, er om våre kunder nå begynner å bli klare for en papirløs byggeplass. 

Vil du ha besøk av «Holtefolket», er det fint om du gir oss et lite vink. Er det noe spesielt du ønsker svar på, eller vil ha avklart, bør du melde det inn på forhånd, slik at vi kan forberede oss.  
Vi er så heldige å bli sponset av Bertel O. Steen til turneen vår, og kommer til å dukke opp hos deg i en splitter ny Peugeot Partner – for anledningen pyntet til «Jakten på fagfolket».  

​Vi lover deg et humørfylt og uformelt besøk, og sinnsykt gode vafler!

Vet du allerede nå at du kan tenke deg en visitt, send en e-post til fagfolket@holte.no og meld din interesse.
Vi kan ikke love at vi rekker å besøke alle, men det kan lønne seg å være tidlig ute!