Det trenger ikke være kjedelig, selv om det er lovlig!

Vi har full forståelse for at mange i byggebransjen ikke synes at papirarbeid er det morsomste de driver med. Derfor jobber vi i Holte kontinuerlig med å lage gode, brukervennlige løsninger som gjør at du skal være sikker på at du jobber i tråd med lover og regler.

Ønsker du å lage gode pristilbud? Trenger du verktøy for kvalitetssikring og HMS? Har du behov for ryddig timeføring og kjapp og enkel fakturering? Da er Smart Tømrer-pakken løsningen for deg. Pris fra kr. 4 990,- (ekv. mva).

Ønsker du kun et system for effektiv oppfølging av byggeprosjektet, skal du velge et kvalitetssystem fra Holte.

Smart HMS/KS er vårt aller nyeste program, - fullelektronisk og app-basert. Det kan brukes over alt via telefon eller nettbrett, og er perfekt for deg som ønsker en papirløs byggeplass. Nettløsningen har time og fakturaprogram som tilleggsmoduler.

Fagtorget er også et web-basert program. Programmet har foruten sjekklister og rutiner også tilgang på kontrakter og søknadsblanketter. Nytt av året er oppdaterte rutiner og sjekklister samt ny funksjonalitet for prosjektperm og FDV-perm. Programmet har i 2015 fått nytt design.

Byggsafe Total 10.0 ble lagt ut i mai 2015 med oppdaterte KS-rutiner og en forbedret funksjonalitet for administrering av HMS-rutiner. Byggsafe Total fremstår også med nytt og forbedret design i 2015.