Holte har innledet samarbeid med ABIPRO, og tilbyr hele 6 ulike kurs til det norske VVS-markedet. Det er programvaren JobOffice som allerede har tatt bransjen med storm, som nå får fullt fokus når det gjelder opplæring.

I tillegg til ordinære klasseromskurs, tar ABIPRO skrittet videre og lanserer nå både fjernstyringskurs og skreddersydde bedriftsinterne kurs. Dette for at rørleggerne skal kunne gå på kurs når det passer dem – ikke når det passer systemleverandøren.

Kurs når det passer!

- Rørleggere ønsker stadig å bli bedre, og vi opplever et økende behov for at de kan ta kurs når de plutselig har ledig tid, sier Geir-Ove Ustad, produktdirektør VVS i Holte. – Når vi nå sammen med ABÌPRO går ut og tilbyr 6 nye kurs, har vi virkelig muligheter til å nå alle.

Møter rørleggerne på hjemmebane

Geir-Ove Ustad og Atle Harrang gleder seg til å imøtekomme norske rørleggeres ønsker, samt å møte dem på hjemmebane. Til nå har mer enn 120 rørleggere deltatt på JobOffice-kurs i regi av Holte. Hittil har kurstilbudet vært JobOffice Basis, JobOffice Kalkulasjon og JobOffice med PocketLink. I år blir det JobOffice med og uten PocketLink (som klasseromskurs og fjernstyringskurs), JobOffice Kalkulasjon, JobOffice PocketLink (som fjernstyringskurs) og JobOffice bedriftsinternt/spesialtilpasset kurs.

- Det er liten tvil om at norske rørleggere ønsker å effektivisere sin hverdag, sier Ustad.  – Når programvaren i tillegg er så tidsbesparende i bruk, forstår vi godt at de ønsker å være på ballen fra dag 1.
 

Slik fungerer fjernstyrte kurs

På et fjernstyrt kurs, har deltakeren en av ABIPRO’s kursledere på telefon, mens vedkommende demonstrerer og viser via fjernstyring av PC. En supereffektiv kursmetode hvor deltakeren ikke behøver å kaste bort et minutt på reisetid. (Les mer om fjernstyrt kurs her)

Slik fungerer bedriftsinterne kurs

Bedrifter med to eller flere ansatte, kan derimot ha stor nytte av et bedriftsinternt kurs. Her blir man på forhånd enige om hva man spesielt ønsker fokus på opplæring i, slik at kurstiden blir effektiv og innholdet spesielt tilpasset den enkelte bedrift. En kursleder fra ABIPRO kommer til bedriften, og holder kurset i firmaets lokaler, slik at reisetid også her elimineres. (Les mer om bedriftsinterne kurs her)

Både Holte og ABIPRO har stor tro på at samarbeidet skal føre til at rørleggere får en enda enklere hverdag. Og et bredere tilbud. - Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra kunder som bruker JobOffice i det daglige. Utsagn som «Takket være JobOffice, har jeg tid til et liv ved siden av jobben!» (Kenneth Frøland, Frøland VVS i Østfold) gir oss bekreftelse på at vi er rett på vei, smiler Ustad og Harrang. - Fortsetter det slik, er snart norske rørleggere best i verden.
 

Mannen bak JobOffice

ABIPRO ble etablert i 2014. Daglig leder Atle Harrang er mannen som i sin tid utviklet JobOffice, den gang i selskapet HINFO. Holte og HINFO fusjonerte i 2011, og videreutviklet sammen programvaren - blant annet med den smarte nettbrettløsningen, PocketLink.

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt:
Geir-Ove Ustad, produktdirektør VVS, tlf. 920 920 22 - e-post: vvs@holte.no
Atle Harrang, daglig leder ABIPRO, tlf. 7360 4111- e-post: post@abipro.no
| www.abipro.no.

Om ABIPRO

I tillegg til å bistå Holte med kurs i JobOffice, har ABIPRO egne ansatte autoriserte regnskapsførere.
ABIPRO tilbyr derfor også regnskapstjenester - kun for rørleggere – til fast pris. ABIPRO bistår også med etablering av nye rørleggerfirma og med driftsoptimalisering. De er forhandler av programvaren JobOffice, og implementerer denne i driften både til nye og eksisterende rørleggerfirma. ABIPRO tilbyr i tillegg ulike profileringspakker for rørleggere, eksempelvis fiks ferdig nettside - til fast pris.