Vi har gleden av å invitere våre kunder til vår standnr: C05-39/C05-43 i hall C på Norges Varemesse i perioden 19.-21. oktober. Vi vil by på spennende nyheter i JobOffice, nyttige fagseminarer og morsomme konkurranser.

Her er din billett til VVS-dagene 2016.


KONKURRANSE - HVEM ER BEST BAK RATTET?

Vil du prøve deg bak rattet på en superrask bil, med HolteDama på panseret? Det kan bli premien din på selveste Vålerbanen, hvis du vinner vår store simulatorkonkurranse på VVS-dagene!

Kom til vår stand og opplev fart og spenning ved å ta deg en forrykende prøvetur i vår kule og profesjonelle simulator. Dette er det nærmeste du kommer en ekte runde på racerbanen, med en bevegelsesplattform som gir opptil 2G i påvirkning. Både rundetid og prestasjon teller, og tre dyktige vinnerne kåres etter at VVS-Dagene er avsluttet. 

Se video med Petter Soberg i simulatoren!

1. premie: 1 dag på Vålerbanen for to personer til en verdi av 10.000,-
På Vålerbanen kan vi love dere to en uforglemmelig dag, med flere fartsfylte innslag. Hovedaktiviteten blir en halvtime på hver på racerbanen hvor dere kan slippe deres indre fartsdemoner løs. Nye Toyota GT86 er en sprek sportsbil med bakhjulstrekk og nok av kraft under panseret til å sparke skikkelig fra. Med sine 200 HK går den fra 0 – 100 på 7,5 sekunder. Det blir to spennende aktiviteter til med ulike hestekrefter, og lunsj blir også servert innimellom slagene.  

      


2. premie: Samsung Galaxy Tab S2 4G 9.7" 32GB til en verdi av 4.399,-
Vinner du Samsung nettbrett, får du med PocketLink ferdig installert. Har du JobOffice fra før, blir dette et verdifullt tilskudd til en ekstra ansatt. Har du ikke JobOffice fra før, kan du få 6 måneders prøvelisens for å teste ut programvaren med ditt nye nettbrett. 

3. premie: 2 billetter til Norwegian Rock Train til en verdi av 2.000,-
Ta med deg din bedre halvdel, en venn eller kollega på tidenes julebord lørdag 10. desember 2016. Det blir middag og show med bl.a. Atle Pettersen, The Hitmen, Stage Dolls og Return. Arrangementet er på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport - lørdag 10. desember.

 


Les også: Inngår sprinklende samarbeid og Bruk JobOffice til å kalkulere sprinkler


Her er simulatoren du kan prøvekjøre hvis du tar turen innom standnr: C05-39/C05-43 i hall C.