Om oss
Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen (BAE-næringen). Med over 40 års erfaring har vi tilegnet oss god kompetanse innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Vi er kjent for å være en attraktiv og toneangivende aktør i bransjen.

Vi er lokalisert i Oslo, Trondheim, Tønsberg og Gdansk (Polen), med hovedkontor på Skøyen. Største eiere er Holte Group AS (tidl. HolteProsjekt), med 57,8 % og Andiamo AS med 37,7 %.

 

Forretningsidé
Holte skal bidra til å forenkle og effektivisere byggenæringen. Dette skal vi gjøre bl.a. gjennom å utvikle og levere brukervennlig programvare til våre kunder. Vi skal også levere tjenester og drive kursvirksomhet. I samarbeid med den enkelte bedrift skal vi finne gode løsninger, som også tilfredsstiller myndighetskrav. Vi skal skape resultater med basis i vår kompetanse, fagkunnskap og moderne teknologi.

Forretningsmål
Holte har som mål å være en lønnsom bedrift gjennom å betjene våre kunder på en god måte, og ved å ha et aktivt forhold til Bedriftens Sosiale Ansvar (BSA).

Nyhetsbrev
Vi har stadig god kampanjer på programvare og tjenester. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å motta nyheter om lanseringer, kampanjer og andre gode tilbud.

 


Meld deg på vårt nyhetsbrev
E-post
HTMLTekst