Om oss
Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen (BAE-næringen). Med over 40 års erfaring har vi tilegnet oss god kompetanse innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Vi er kjent for å være en attraktiv og toneangivende aktør i bransjen.

Vi er lokalisert i Oslo, Trondheim, Tønsberg og Gdansk (Polen), med hovedkontor på Skøyen. Største eiere er Holte Group AS (tidl. HolteProsjekt), med 57,8 % og Andiamo AS med 38,13 %.

Forretningsidé
Holte skal bidra til å forenkle og effektivisere byggenæringen. Dette skal vi gjøre bl.a. gjennom å utvikle og levere brukervennlig programvare til våre kunder. Vi skal også levere tjenester og drive kursvirksomhet. I samarbeid med den enkelte bedrift skal vi finne gode løsninger, som også tilfredsstiller myndighetskrav. Vi skal skape resultater med basis i vår kompetanse, fagkunnskap og moderne teknologi.

Forretningsmål
Selskapets formål er å utvikle og levere digitale bransjeløsninger, kurs og tjenester som fremmer verdiskapning hos våre kunder.

Nyhetsbrev
Vi har stadig god kampanjer på programvare og tjenester. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å motta nyheter om lanseringer, kampanjer og andre gode tilbud.


Meld deg på vårt nyhetsbrev
E-post