Stadig flere oppdager fordelen med digital prosjektstyring, og det er liten tvil om at papirløs byggeplass er kommet for å bli. Holte BASIS er en pakke som er skreddersydd for deg som trenger de viktigste basisfunksjonene, men ikke alt det andre. 

Holte Prosjektsenter/CRM
Registrer kunder eller kontakter i systemets kontaktregister og bruk dem i prosjekter du oppretter. Alle ansatte som er involvert i en jobb kan settes som prosjektdeltakere og tildeles oppgaver. Lagre dokumentene dine i prosjektet og sørg for at de alltid er tilgjengelige.

Holte Time
Inneholder 1 time administratorbruker og to timeregistrerings brukere. Systemet gir meget god oversikt over timebruken i bedriften. Brukerne registrerer sine timer via pc eller app på mobil. 

Holte Faktura 
Modul til å sende ut faktura, purring, kreditnota samt registrere innbetaling. God oversikt i bedriften og per prosjekt. Timer og kostnader registrert i systemet, kan faktureres ut direkte.

Holte Dokumentasjon 
Med dokumentasjons-appen kan du enkelt dokumentere arbeidet ditt gjennom alle faser i byggeprosjektet - og dele det med alle involverte. I tillegg deler du også enkelt andre typer prosjektdokumentasjon, som SHA-planer, referater og lignende. Slik sikrer du at alle prosjektdeltagere mottar viktig informasjon, uansett hvor de befinner seg. 

Holte Sjekklister
Legg til rette for god og effektiv kvalitetssikring av arbeidene. Fyll ut sjekklister elektronisk ved bruk av apper, og unngå problemer med papirer og plasskrevende permer. Få også bedre kontroll over KS-arbeidet og sikre deg nødvendig dokumentasjon. 

Holte Tilbud 
Skal du renovere, bygge om eller bygge på, er dette enkle verktøyet for å gi raske og oversiktlige tilbud, midt i blinken for deg. Ikke la et uryddig pristilbud ødelegge et godt førsteinntrykk. 

Holte Rutiner KS
Gode rutiner er viktig for at bedriften skal nå sine mål og at prosjekter gjennomføres med høy kvalitet. Web- og app-baserte løsninger gir mange fordeler. Rutinene blir bl.a. både enklere å vedlikeholde samt å etterleve.

Les også om Holte PROFF og Holte PREMIUM!