Uansett hvilken bransje du jobber i, er det viktig å tjene penger. Med Holte FRI  kan du føre timer på mobilen, kjapt og enkelt, og fakturere når jobben er gjort. I tillegg kan du dokumentere arbeidet ditt gjennom alle faser i byggeprosjektet - og dele det med alle involverte. Holte FRI er helt gratis for alle firmaer for alltid!

Holte Prosjektsenter/CRM
Registrer kunder eller kontakter i systemets kontaktregister og bruk dem i prosjekter du oppretter. Alle ansatte som er involvert i en jobb kan settes som prosjektdeltakere og tildeles oppgaver. Lagre dokumentene dine i prosjektet og sørg for at de alltid er tilgjengelige.

Timeføring uansett hvor du er 
Mange synes timeregistrering er kjedelig og tidkrevende, men dette er selve grunnlaget for å tjene penger. Holte FRI er et perfekt verktøy for å holde styr på timer, kjøregodtgjørelse, bompasseringer osv. Med Holte FRI kan du føre timer på mobilen, straks jobben er gjort!

Enkelt og oversiktlig fakturaprogram
Send dine fakturaer, purringer og kreditnotaer kjapt og enkelt - helt gratis med Holte FRI. Du velger selv om du vil hente registrerte timer og kostnader inn i fakturaen før den sendes til kunden, f.eks. på e-post.

Ta dokumentasjon på alvor! 
Med dokumentasjons-appen kan du enkelt dokumentere arbeidet ditt gjennom alle faser i byggeprosjektet - og dele det med alle involverte. I tillegg deler du også enkelt andre typer prosjektdokumentasjon, som SHA-planer, referater og lignende. Slik sikrer du at alle prosjektdeltagere mottar viktig informasjon, uansett hvor de befinner seg. Les mer!

Last ned appen her!