Har du noen gang bekymret deg for sikkherheten til data du har lagret på din pc? Synes du serverløsninger er komplisert og dyrt? Med Smart Backup kan du være trygg, uansett om du skulle være uheldig å bli utsatt for datavirus, tyveri eller brann.

Alle trenger gode backup-rutiner
Når du skal ta vare på viktige data, er det smart å lagre dem vekk fra pc’en din. Mange bruker en ekstern harddisk, men tenker ikke på at også denne kan være utsatt for både tyveri og virus. Visste du for eksempel at virus også kan slette alle data på den eksterne harddisken, dersom denne er koblet til pc’en?

Trygg og sikker lagring
Med Smart Backup lagres alle filene dine i en såkalt nettsky, som rent fysisk befinner seg i Microsofts enorme datasenter. Selve lagringen foregår med et enkelt klikk. Du kan velge å forhåndsregistrere en regelmessig backup, eller klikke på ikonet akkurat når du ønsker det.

Lagring på tvers av programvare
Smart Backup gjør programvaren fra Holte enda mer komplett, enten du har Byggsafe Total, JobOffice eller SmartKalk. Med denne funksjonen slipper du å vandre rundt med eksterne harddisker i lomma, og du slipper å bekymre deg for å miste data. Datalagring på denne måten er underlagt streng sikkerhet.

Dette får du ved å abonnere på Smart Backup

  • Alle dine prosjekter og kalkulasjoner som ligger i Smart- familien kan sikkerhetskopieres til en ekstern server
  • På denne måten vil du ikke miste informasjon om dine prosjekter i tilfelle brann eller tyveri av datamaskinen
  • Som en ekstra bonusfunksjon vil du også på en enkel måte kunne dele dine kalkulasjoner med kolleger, og få lett tilgang til deres kalkulasjoner via nettskyen.