Har du byttet server og ønsker å få flyttet dine Holte-programmer med database over til din nye server? Eller har du ny pc og ønsker å få flyttet Holte-produktene og dataene over fra den gamle? Vår flyttetjeneste kan hjelpe deg!

Flytting av data på server

Tjenesten inneholder:

• Installering av programvaren med nyeste versjon på din nye server
  • Flytting av databaser og tilleggsfiler fra gammel til ny server
  • Oppkobling og klargjøring av programvaren for bruk på ny server
  • Tilkobling av klienter mot ny server

Flytting av program til ny pc

Tjenesten inneholder:

• Installering av programvaren med nyeste versjon på din nye pc
  • Flytting av databaser og tilleggsfiler fra gammel til ny pc
  • Oppkobling og klargjøring av programvaren for bruk på ny pc

Disse tjenestene utføres til fast, rimelig pris.