Har du kjøpt Holte Time eller Holte Faktura og kunne tenke deg profesjonell veiledning på telefon en times tid? Det er ofte alt som skal til før du er i gang.

For at du som kunde skal få en best mulig start med våre produkter, tilbyr vi nå Kom i gang-tjeneste på programmene Holte Time og Holte Faktura. Våre support-konsulenter utfører tjenesten ved å fjernstyre din pc og samtidig veilede deg på telefon. Vi avtaler tid og utfører tjenesten når det passer for deg. Det hele tar ca.1 time.

Dette er en betalingstjeneste.

Kom i gang-tjenesten inneholder følgende:

• Lisensiering
  • Opprette firma og brukere
  • Legge inn grunndata og klargjøre for bruk, herunder:
    • Sette roller på ansatte
    • Legge inn prosjekter og aktiviteter for timeføring
    • Legge inn fakturaopplysninger
  • Vise enkel funksjonalitet