Sjekklister i JobOffice sikrer rørleggeren bedre resultater!

Kvalitetssikring og sjekklister er velkjent for rørleggere. Og med sjekklister i JobOffice og PocketLink er det blitt enda enklere å gjennomføre dette i praksis. Bransjesystemet JobOffice er størst innen VVS. Stadig flere rørleggerbedrifter oppdager fordelene med programmet som er utviklet av fagfolk, for fagfolk.

Holder arbeidet mål?

Dyktige fagfolk gjør ikke feil med vilje, og feil skal heller ikke forekomme. Men med dårlig tid og mange baller i lufta, kan det likevel skje. Med den nye sjekklistefunksjonen i JobOffice, er det blitt enklere for rørleggere å ha større fokus på kvalitetssikring, og raskere å sjekke at det faglige arbeidet faktisk holder mål.

LES OGSÅ: Nye digitale sjekklister i JobOffice gjør det enklere å kvalitetssikre jobben!

Gjør jobben riktig med en gang

Ved å gjennomgå sjekklistene før man forlater et utført oppdrag, unngås smårusk som gjør at man må komme tilbake senere. Sjekklistemodulen er med på å bevisstgjøre de som er ute på jobb, slik at jobben med større sannsynlighet blir utført riktig med en gang.

Hvem har gjort hva?

Skulle det i etterkant skje noe med et produkt eller med et oppdrag, er det enkelt å gå tilbake til sjekklistene og finne ut både hva som er gjort, hva som er sjekket ut og hvem som har utført jobben.

LES OGSÅ: Med sjekklister i JobOffice glemmer vi ingen ting!

Dokumentasjon med bilder og kommentarer

Vedkommende som er ute på jobb med sin PocketLink, har fått tildelt en sjekkliste fra innesystemet til JobOffice. Med PocketLink kan man enkelt avkrysse sjekkpunkter, notere avvik og legge til bildedokumentasjon. De kvitterte sjekkpunktene sendes tilbake til innesystemet hvor prosjektleder får full oversikt og kontroll.

Frigjør enda mer tid

Ved hjelp av et par tastetrykk, kan man via JobOffice-systemet skrive ut proffe og oversiktlige rapporter. Det er mye tid å spare. Tid som isteden kan brukes til mer inntektsbringende arbeid.

JobOffice på Desktop

Min side

Når du starter den nye versjonen av JobOffice, så får du en helt ny oppstarts side i JobOffice, nemlig «Min side». Denne viser deg en enkel og samlet oversikt over det viktigste av ditt innhold i JobOffice:

  • Innhold som du jobber med for tiden, som for eksempel forbruk, fakturaer
  • Din kalender de nærmeste dagene
  • Varslinger fra JobOffice
  • De siste nyheter og driftsmeldinger fra Holte

Regnskapseksport til regnskapssystemet 24SevenOffice

De fleste brukere av JobOffice eksporterer utgående faktura til fil, f.eks. en gang pr måned. I forbindelse med eksporten kan man også velge å eksportere innbetalinger som har blitt registrert i JobOffice samt nedlastede leverandørfakturaer. Filen oversendes så til regnskapskontoret, hvorpå den importeres inn i regnskapssystemet. På denne måten vil alle utgående faktura, leverandørfakturaer, registrerte innbetalinger, purringer, purregebyrer, renter osv som er registrert i JobOffice, være ferdig bokført «med et klikk» av regnskapsføreren. Dette sparer regnskapsfører for tid – som igjen gjør at brukeren av JobOffice får redusert sine regnskapskostnader.. Nå kan også våre kunder som benytter regnskapssystemet 24SevenOffice benytte seg av denne løsningen. Se hvilke regnskapssystemer JobOffice støtter.

Ny versjon av JobOffice er nå tilgjengelig!

Installerer siste versjon av JobOffice for å få alle de nye funksjonene og forbedringene.

Velg menyvalget “System” i JobOffice og velg deretter “Se etter programoppdateringer i JobOffice”. Alternativt kan du starte JobOffice på nytt. Da får du et varsel om at en ny versjon er tilgjengelig, og mulighet for å laste den ned.
Etter at du har installert den nye versjonen av JobOffice, vil den nye versjonen av PocketLink også være tilgjengelig, og PocketLink-brukerne får et varsel om dette på sitt brett.

For dere som er avhengig av at ekstern leverandør foretar oppgraderingen av JobOffice, kan leverandøren benytte følgende lenke: Last ned og installer.

Henvendelser sendes til support@joboffice.no eller ved å ringe oss gratis på 800-HOLTE (800-46583).