Dette skjer på våre stander – Bygg Reis Deg 2019

Vi gleder oss til å se deg på Bygg Reis Deg 2019.

Nytt av året er at vi i Holte har to stander – en i hall A og en i hall D. På standen vår i hall A, møter du Holtes ypperste ekspertise innen byggesak. I tillegg til å få gode råd og tips rundt byggesaksbehandling, kan du få en visning av vår nye digitale byggesaksløsning – Holte ByggSøk. Du finner oss på DiBKs samlestand A 01-20.

Konkurranser

På vår stand i hall D er det som vanlig full rulle, med bl.a. to rå bilsimulatorer som står klare for deg til å teste dine kjøreferdigheter! Både rundetid og prestasjon teller, og messas raskeste sjåfør kåres lørdag. Premien er et BOSE Quiet Comfort 35 2 headset.

Vi har flere konkurranser på vår stand. Du kan bl.a. delta i vår skann & vinn-konkurranse, hvor du er med i trekningen om en daglig premie sponset av Milwaukee – bare ved å laste ned en app og skanne en strekkode på mobilen din.

Alle som besøker oss får selvsagt også smake på våre nystekte Holtevafler med rømme og syltetøy, kaffe og en flaske iskaldt vann. Vi har sikkert også noen små, nyttige gaver til deg. Har du mye å drasse på fra før, så pass på å få med deg et av våre store, miljøvennlige handlenett. Det kan gjenbrukes senere.

Minikurs

Onsdag 16.10 – kl. 12 – 16 arrangerer vi «Minikurs i Holte ByggSøk«. Her kan du få en grundig demonstrasjon og innføring i vårt splitter nye byggesøknadsprogram, og finne ut hvordan byggesøknad snart kan bli en av dine morsomste oppgaver.  Har du andre spørsmål rundt byggesak, treffer du som nevnt Holtes fremste byggesakseksperter i vår egen Byggesakskiosk på standen til DiBK. Siden denne befinner seg i hall A, følger vi deg gjerne dit på en Holtesparkesykkel. Også der har vi en konkurranse, hvor du kan vinne premie hvis du gjetter riktig antall byggesøknader som årlig går gjennom Holtes systemer.

Er du interessert i SmartKalk og digital byggevarehandel? Vår kalkulatør, Oddmund Moland skal holde foredrag sammen med representanter fra Gausdal Landhandleri hver dag på messa, kl. 12, 14 og 16 på Gausdal Landhandleris stand C C02-17 i hall C.

I forbindelse med Bygg Reis Deg tilbyr vi gode messerabatter på all programvare

Lurer du på noe? Stikk innom en av standene våre i hall A 01-20 eller hall D 01-05.