Kurs

Vi tilbyr kurs for faglig påfyll og oppdatering for deg som kunde

Holte ByggSøk

Internkurs i SmartKalk

Dette er spesialtilpassede kurs som er spesielt godt egnet for bedrifter med flere kalkulatører.


Les mer om Internkurs i SmartKalk

Byggesak

Å utarbeide byggesøknader er ikke nødvendigvis en enkel oppgave som har to streker under svaret. Mange opplever både endeløse mangelbrev og avslag som kanskje kunne vært unngått. Ønsker du økt kunnskap og bedre trygghet, samt nyttige tips og vink til hvordan du kan dokumentere så riktig som mulig, er dette kurset noe for deg.


Pris:Kr 4500,-
Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om Byggesak

  DDS-CAD Byggmester grunnkurs

  Lyst til å lære å produsere salgs/byggemeldingstegninger av bygg med plan, snitt, fasader og perspektiv? Med DDS -CAD Byggmester har du verktøyet du trenger. Som med alle andre verktøy er det viktig å lære seg å bruke det. Husk at øvelse gjør mester!


  Pris:kr 4500,-
  Varighet:6 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om DDS-CAD Byggmester grunnkurs

  DDS-CAD Byggmester videregående

  Er du klar for neste skritt videre i bruken av DDS-CAD Byggmester? Dette kurset vil gi deg bedre forståelse for hvordan prosessen fungerer og for hvilke funksjoner du har til rådighet. Målet er at programmet skal jobbe for deg og tilpasses din hverdag.


  Pris:Kr 4500,-
  Varighet:6 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om DDS-CAD Byggmester videregående

  Dispensasjon i byggesak

  Hvordan få lov til det som ikke er lov? 
  Synes du det er vanskelig å utforme dispensasjonssøknader, eller ønsker nyttige tips og vink om hvordan du skal begrunne en dispensasjonssøknad på riktig måte? Da er dette definitivt kurset for deg. Vi ser nemlig at en godt begrunnet dispensasjonssøknad øker sjansene for en godkjenning.


  Pris:Kr 2500,-
  Varighet:3 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om Dispensasjon i byggesak

  Grunnkurs i HoltePortalen

  Du lærer å bruke sjekklister i prosjekt og sette opp Time, slik at det går kjapt å håndtere timeføringen. Vi bruker appene til å registrere timer og kontrollere sjekkpunkter.


  Les mer om Grunnkurs i HoltePortalen

  HMS for arbeidsgivere

  Vet du nok om hva arbeidsgiveransvar innebærer av grunnleggende plikter? Hva gjør du om en av dine ansatte skader seg? Alle snakker om HMS, men få vet hva det innebærer av innsats. Dette kurset gir deg svarene, også på spørsmål vi håper du aldri vil få.


  Pris:Kr 2500,-
  Varighet:3 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om HMS for arbeidsgivere

  HMS i bygge- og anleggsprosjekter

  Vet du når du skal lage en SHA-plan? Kjenner du innholdet og kravene i Byggherreforskriften? Hva er forskjellen mellom HMS og SHA? Dette er spørsmål du får svar på i kurset HMS i bygge- og anleggsprosjekter. Kurset er programvareuavhengig.


  Pris:Kr 4500,-
  Varighet:6 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om HMS i bygge- og anleggsprosjekter

  HMS/KS i HoltePortalen

  JobOffice med Pocketlink

  JobOffice er et brukervennlig bransjesystem, spesielt utviklet for VVS . Dette systemet kommuniserer med IT-systemene hos bransjens grossister og kjeder, for utveksling av varepriser, bestillinger, leverandørfakturaer, pakksedler og liknende. Kurset tar for seg generell bruk av JobOffice med PocketLink.


  Pris:Kr 4500,-
  Varighet:6 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om JobOffice med Pocketlink

  JobOffice VVS-kalkulasjon

  SmartKalk basis

  SmartKalk Basis er et verktøy for å kalkulere alle typer bygg og konstruksjoner. Som med alle andre verktøy gjelder det å lære seg å bruke det riktig.


  Pris:kr. 4500,-
  Varighet:6 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om SmartKalk basis

  SmartKalk grunnkurs

  SmartKalk er et verktøy for å kalkulere alle typer bygg og konstruksjoner. Med Holtes prisbase i bunnen, inneholder dette unike dataprogrammet alt av grunnlag og ulike elementer som skal til for å levere et bygg. Som med alle andre verktøy gjelder det å lære seg å bruke det riktig.


  Pris:kr 4500,-
  Varighet:6 timer

  Tilgjengelige kursdatoer:


  Les mer om SmartKalk grunnkurs

  SmartKalk videregående

  Bedriftskurs i JobOffice i dine lokaler

  Dette spesialtilpassede kurset er ideelt for nye brukere av JobOffice, og for eksisterende brukere for intern kursing av ansatte og mer effektiv utnyttelse av systemet.


  Les mer om Bedriftskurs i JobOffice i dine lokaler

  Internkurs i byggesak

  Uansett hva din bedrift ønsker å bli bedre på innen byggesak, kan vi i Holte tilby spesialtilpassede kurs. Det kan være snakk om byggesak generelt, dispensasjoner eller uavhengig kontroll – eller kanskje det kompliserte ansvarsrettsystemet?


  Les mer om Internkurs i byggesak

  Internkurs HMS/KS

  Uansett hva din bedrift ønsker å bli bedre på innen HMS eller KS, kan vi i Holte tilby spesialtilpassede kurs. Vi gir opplæring i faget generelt, «kom i gang»-hjelp, og vi vet hvordan tørr teori kan overføres til nyttig og god praksis.


  Les mer om Internkurs HMS/KS

  Personlig tilpasset fjernstyringskurs

  Vi tilbyr personlig tilpasset fjernstyringskurs i nesten all vår programvare. På inntil tre timer kurser vi deg i Holtes programvare på din PC, mens vi snakker sammen på telefon.


  Les mer om Personlig tilpasset fjernstyringskurs