Fjernstyringskurs

Vi tilbyr fjernstyringskurs i nesten all vår programvare. På inntil tre timer kurser vi deg i Holtes programvare på din PC, mens vi snakker sammen på telefon. Enten du er ny bruker eller godt i gang med bruk av programvaren, vil du ha nytte av dette. Hvis programmet er blitt oppgradert, kan det også være på sin plass å lære seg å mestre nye funksjoner.
Du får personlig og tilpasset veiledning på telefon samtidig som vi viser deg funksjonene på din PC. På kort tid får du kunnskap som vil gjøre at du får enda større nytte av programvaren fra Holte. Du får et kursopplegg som i stor grad speiler de åpne kursene i f.eks. SmartKalk eller JobOffice.

Personlig tilpasset fjernstyringskurs

Vi tilbyr personlig tilpasset fjernstyringskurs i nesten all vår programvare. På inntil tre timer kurser vi deg i Holtes programvare på din PC, mens vi snakker sammen på telefon.


Les mer om Personlig tilpasset fjernstyringskurs

Grunnkurs i HoltePortalen

Du lærer å bruke sjekklister i prosjekt og sette opp Time, slik at det går kjapt å håndtere timeføringen. Vi bruker appene til å registrere timer og kontrollere sjekkpunkter.


Les mer om Grunnkurs i HoltePortalen