Internkurs

Vi tilbyr internkurs innen et stort utvalg av våre programmer. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon om du ønsker et internkurs i din bedrift.

Hva er et internkurs? Vi i Holte kan utarbeide kurs spesielt tilpasset deg og din bedrift. Kursinnhold, tid og sted avtales direkte mellom deg som kunde og en rådgiver fra oss.
Fordelen med bedriftsinterne kurs, er at opplæringen kan skreddersys til deres behov. Hele kursdagen fylles opp med relevant innhold, slik at det skapes felles kompetanseutvikling hvor deltakerne etter kurset drar lasset i samme retning. Slike kurs vil dessuten være en trygg arena for erfaringsutveksling, diskusjon og praktisk trening internt. Det er også mulig med intern tilpasning underveis - ved behov.

Internkurs i SmartKalk

Dette er spesialtilpassede kurs som er spesielt godt egnet for bedrifter med flere kalkulatører.


Les mer om Internkurs i SmartKalk

Internkurs HMS/KS

Uansett hva din bedrift ønsker å bli bedre på innen HMS eller KS, kan vi i Holte tilby spesialtilpassede kurs. Vi gir opplæring i faget generelt, «kom i gang»-hjelp, og vi vet hvordan tørr teori kan overføres til nyttig og god praksis.


Les mer om Internkurs HMS/KS

Internkurs i byggesak

Uansett hva din bedrift ønsker å bli bedre på innen byggesak, kan vi i Holte tilby spesialtilpassede kurs. Det kan være snakk om byggesak generelt, dispensasjoner eller uavhengig kontroll – eller kanskje det kompliserte ansvarsrettsystemet?


Les mer om Internkurs i byggesak

Bedriftskurs i JobOffice i dine lokaler

Dette spesialtilpassede kurset er ideelt for både nye og mer erfarne brukere av JobOffice. Perfekt for intern kursing.


Les mer om Bedriftskurs i JobOffice i dine lokaler