Hel- og halvdagskurs

Vi tilbyr et bredt utvalg av kurs, både hel- og halvdagskurs,  innen våre programmer og elektroniske verktøy, samt innen kalkulasjon og byggesak. Velg blant kursene i listen og unn deg litt faglig påfyll.

Holte ByggSøk


Dette kurset vil gi deg en innføring i bruken av Holte ByggSøk, og faglig påfyll innenfor ulike temaer knyttet til byggesøknaden.


Pris:kr 3750,-
Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


Les mer om Holte ByggSøk

JobOffice VVS-kalkulasjon

Bruker du mye tid på å innhente priser fra grossister og kjeder når du skal regne på anbud? Synes du det er tidkrevende å ha oversikt over alle leverandører når du skal bestille varer? Slik trenger det ikke være. Med JobOffice har du alt du trenger for å gjøre hverdagen enklere. Dette er et brukervennlig system utviklet av fagfolk med lang erfaring. Kurset fokuserer på bruk av kalkulasjonsmodulen i JobOffice


Varighet:6 timer
Les mer om JobOffice VVS-kalkulasjon

SmartKalk videregående

Når du har brukt SmartKalk effektivt en stund, kan påbyggingskurset gi deg svar på de spørsmålene som har dukket opp. Du får også en bedre oversikt over hva dybden i programmet kan hjelpe deg med i hverdagen.


Pris:Kr 3750,-
Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


Les mer om SmartKalk videregående

JobOffice med PocketLink

JobOffice er et brukervennlig bransjesystem, spesielt utviklet for VVS . Dette systemet kommuniserer med IT-systemene hos bransjens grossister og kjeder, for utveksling av varepriser, bestillinger, leverandørfakturaer, pakksedler og liknende. Kurset tar for seg generell bruk av JobOffice med PocketLink.


Varighet:6 timer
Les mer om JobOffice med PocketLink

HMS/KS i HoltePortalen

Lær hvordan du kvalitetssikrer ditt arbeid med HoltePortalen som verktøy. HoltePortalen er et papirløst bransjesystem laget for god oversikt og effektivitet i din bedrift. Appene forenkler styring og oppfølging av arbeidet ute på byggeplasser.


Pris:Kr 3750,-
Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


Les mer om HMS/KS i HoltePortalen

HMS i bygge- og anleggsprosjekter

Vet du når du skal lage en SHA-plan? Kjenner du innholdet og kravene i Byggherreforskriften? Hva er forskjellen mellom HMS og SHA? Dette er spørsmål du får svar på i kurset HMS i bygge- og anleggsprosjekter. Kurset er programvareuavhengig.


Pris:Kr 3750,-
Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


Les mer om HMS i bygge- og anleggsprosjekter

HMS for arbeidsgivere

Vet du nok om hva arbeidsgiveransvar innebærer av grunnleggende plikter? Hva gjør du om en av dine ansatte skader seg? Alle snakker om HMS, men få vet hva det innebærer av innsats. Dette kurset gir deg svarene, også på spørsmål vi håper du aldri vil få.


Pris:Kr 2000,-
Varighet:3 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


Les mer om HMS for arbeidsgivere

SmartKalk grunnkurs

SmartKalk er et verktøy for å kalkulere alle typer bygg og konstruksjoner. Med Holtes prisbase i bunnen, inneholder dette unike dataprogrammet alt av grunnlag og ulike elementer som skal til for å levere et bygg. Som med alle andre verktøy gjelder det å lære seg å bruke det riktig.


Pris:kr 3750,-
Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


Les mer om SmartKalk grunnkurs

SmartKalk basis

SmartKalk Basis er et verktøy for å kalkulere alle typer bygg og konstruksjoner. Som med alle andre verktøy gjelder det å lære seg å bruke det riktig.


Varighet:6 timer
Les mer om SmartKalk basis

DDS-CAD Byggmester videregående

Er du klar for neste skritt videre i bruken av DDS-CAD Byggmester? Dette kurset vil gi deg bedre forståelse for hvordan prosessen fungerer og for hvilke funksjoner du har til rådighet. Målet er at programmet skal jobbe for deg og tilpasses din hverdag.


Varighet:6 timer
Les mer om DDS-CAD Byggmester videregående

DDS-CAD Byggmester grunnkurs

Lyst til å lære å produsere salgs/byggemeldingstegninger av bygg med plan, snitt, fasader og perspektiv? Med DDS -CAD Byggmester har du verktøyet du trenger. Som med alle andre verktøy er det viktig å lære seg å bruke det. Husk at øvelse gjør mester!


Varighet:6 timer

Tilgjengelige kursdatoer:


    Les mer om DDS-CAD Byggmester grunnkurs