Vår blogg holder deg oppdatert på siste nytt!

I vår blogg bestreber vi oss på å gi deg innsikt i hva som skjer i Holte – og i byggebransjen generelt. Vi legger ut fag-informasjon, nyheter og kundehistorier. Og så ønsker vi å være en bidragsyter med tips og gode råd som kan gjøre hverdagen enklere for deg som jobber innen bygg, eiendom og anlegg. Vi er veldig glade for innspill fra bransjen – så har du tanker om noe vi bør skrive om/skrive MER om, kan du kontakte oss på telefon 45 50 60 70 eller sende en e-post til post@holte.no.
Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler i JobOffice via HoltePortalen

Holte er kjent for sitt omfattende utvalg av sjekklistemaler som dekker et bredt spekter av behov. Her finner du maler som ofte vil passe perfekt til dine oppgaver, og du kan enkelt skreddersy dem etter dine spesifikke behov. Det at malene er fullt tilpasningsdyktige, gjør denne jobben rask og enkel. Du kan også enkelt lage dine egne sjekklister fra bunnen av, hvis du ønsker det.

Framtida er elektrisk – med SmartKalk

SmartKalk er et kalkulasjonsprogram med massevis av muligheter som jeg egentlig både hadde drømt om og ønsket meg lenge, sier prosjektleder Helena Kristiansen i Lofoten Elektro. – Jeg er ikke så glad i standardtekster og koder. Nå kan jeg skrive akkurat hva jeg vil i et format som både er profesjonelt og fullt ut forståelig for kundene.

Nå er HolteMagazinet våren 2024 her!

Dette er aller første utgave av HolteMagazinet i ny drakt. Årsaken er at vi nå er på full fart inn i EG-familien, og i den anledning vil det skje en del endringer både når det gjelder produktnavn og utseende. HoltePortalen vil fremdeles være HoltePortalen, SmartKalk vil fremdeles være SmartKalk, og alle funksjoner og fordeler du som kunde er vant til, vil være akkurat de samme.

Anbefaler JobOffice til alle elektrikere

Trond David Bergeplass i EHT Elektro på Ål har travle dager, og er superfornøyd med hvor oversiktlig og effektiv arbeidsdagen er blitt etter at han begynte med JobOffice fra Holte. – Jeg syns det er veldig realt å ha alt på ett sted, sier han. – Alt av dokumentasjon suser rett inn i Boligmappa.no, varebestilling registreres rett i prosjektet, timer føres og faktura sendes med et par tastetrykk.

Ny felles plattform for bygg og VA/VVS i NOBB

I mars 2024 lanserte Byggtjeneste sin nye versjon av NOBB.no. I denne nye versjonen vil produktdata for både bygg og VA/VVS ligge tilgjengelig side om side. Med én struktur og like god kvalitet på alle data blir det enklere enn noensinne både å finne og laste ned informasjon. Dette er en veldig god nyhet for deg som kalkulerer i SmartKalk. Og ikke minst for deg som skal lage klimagassregnskap.

SmartKalk Elektro har fått enda flere fordeler!

Vi i EG/Holte jobber hele tiden med å utvikle og forbedre våre programvarer. 1. februar fikk SmartKalk Elektro en oppgradering vi har grunn til å tro at elektrikere i Norge vil ha stor nytte av. Blant annet har antallet elementer og poster blitt kraftig utvidet, slik at pristilbud blir enda raskere å sette opp. Og for EL-Proffens medlemmer er fordelene enda flere.

Fra «Teknisk Museum» til SmartKalk Elektro

Det spørs om ikke noen av innretningene Kethil Fredriksen laget i ungdommen hadde blitt tatt imot med åpne armer på Teknisk Museum. Han fikk ihvertfall tidlig interesse for strøm, og allerede på gutterommet konstruerte han batteristyrt adgangskontroll med lamper og knappesystem, hvor de som banket på døra enten fikk rødt eller grønt lys.

Oppfinner med hode for kreative løsninger

Som barn satt Lars Erik Nordengen ofte med nesa i et Donald-blad. Men det var ikke Superlangbein eller heldige Anton som var heltene hans. Petter Smart derimot vekket hans interesse med sine kreative oppfinnelser. Det å selv kunne bli i stand til å skape løsninger med wow-faktor, sto høyt på Lars Eriks ønskeliste. Så hva velger en oppfinnerspire av utdanning for å nå sitt mål? Han så kanskje ikke veien så tydelig den gangen, men i etterpåklokskapens lys er det ganske åpenbart. Og i Holte har han utvilsomt funnet sin oppfinner-rolle som programvareutvikler.

VVS Ekspertens samarbeidspartner i 10 år!

VVS Eksperten og Holte har hatt et meget godt samarbeid i mer enn 10 år. VVS Ekspertens mer enn 450 medlemmer høster godt av samarbeidet i form av en fordelaktig kjedeavtale. På grossisten Heidenreichs messe i august var det Faton Kastrati fra Nordre Aker Rør som vant hovedpremien som Holtes stilte med på messa, et Sony headset.

Fra 1. mars 2024 aksepterer Lillestrøm kommune kun heldigitale byggesøknader

Torsdag 29. februar 2024, selveste skuddårsdagen, er siste gang du som ansvarlig søker kan sende inn byggesøknad på e-post til Lillestrøm kommune. Fra 1. mars aksepterer Lillestrøm kommune kun heldigitale byggesøknader. Er du blant dem som tenker at e-post og pdf er digitalt, må du tenke om igjen. Fra mars er det kun heldigitale søknader som gjelder. Det betyr at du må benytte en programvare som snakker med søknadssystemet i kommunen. For eksempel Holte ByggSøk.