Vår blogg holder deg oppdatert på siste nytt!

I vår blogg bestreber vi oss på å gi deg innsikt i hva som skjer i Holte – og i byggebransjen generelt. Vi legger ut fag-informasjon, nyheter og kundehistorier. Og så ønsker vi å være en bidragsyter med tips og gode råd som kan gjøre hverdagen enklere for deg som jobber innen bygg, eiendom og anlegg. Vi er veldig glade for innspill fra bransjen – så har du tanker om noe vi bør skrive om/skrive MER om, kan du kontakte oss på telefon 45 50 60 70 eller sende en e-post til post@holte.no.
Tjene inn kursavgiften på første kalkulering

– Jeg har hørt at noen mener at SmartKalk ikke passer til å kalkulere småjobber. Det er tull, sier Martin Rugsveen i BS Byggservice AS på Lillehammer. Han tilbyr service- og rehabiliteringsoppdrag og kalkulerer alt fra terrasser til kledningsbytter med etterisolering, takbytter, kjøkken og bad. Han tok nylig kurset «SmartKalk rehab og tilbygg» og anbefaler det til alle som kalkulerer slike prosjekter. Nå har han meldt seg på de andre SmartKalk-kursene også.

HolteMagazinet høsten 2023 er her!

Høstens utgave av HolteMagazinet er her! Vi traff flere programvarebrukere på Bygg Reis Deg i høst. Møt Martin Rugsveen som tjente inn SmartKalk-kurset på første kalkulering, om Roar Kulbrandstad som har vært hos Holte i 15 år og om Linda Øverland som elsker Holte ByggSøk. Og mange flere.

Visste du at produktinfo enkelt kan vises med bilde av produktet i JobOffice?

Visste du at du enkelt kan hente ut produktinfo på varer fra prisbok. Her finner du alt av produktinfo. Du kan til og med få opp bilde av produktet som gjør det lettere å identifisere hva slags produkt dette er.

Vår faktura får nytt utseende

I 2020 ble Holte AS en del av EG for å sikre fortsatt utvikling av våre produkter og for å effektivisere og forenkle administrasjonen av samarbeidet. Som et ledd i denne effektiviseringen, er det EG som skal ta seg av faktureringen framover.

Holte ByggSøk, størst på byggesøknader i Norge

Vi har sammenliknet bruksstatistikken i Holte ByggSøk med alle søknader sendt inn via Fellestjenester BYGG de siste 36 månedene. Vi har sett på antall hovedsøknader, rammesøknader, ettrinnssøknader og endingssøknader.

Del kalkulasjon og dokumentasjon fra SmartKalk i HoltePortalen

Til Bygg Reis Deg 2023 lanserte vi muligheten til å laste opp kalkulasjoner fra SmartKalk til HoltePortalen. Du laster opp kalkulasjonen til HoltePortalen direkte fra SmartKalk og når kalkulasjonen er klar får du en notifikasjon med en direktelenke til splitter ny SmartKalk-visning i HoltePortalen. Inntil videre er løsningen gratis.

Deling av info med eksterne aktører

Visste du at Holte har utviklet en løsning for deling av informasjon med eksterne aktører? I første versjon var denne informasjonsdelingen knyttet til avvikshåndtering og deling av dokumenter. Nå er også sjekklister og oppgaver inkludert.

Dokumentasjon fra JobOffice direkte i Boligmappa

Visste du at du kan legge dokumentasjon fra JobOffice direkte i Boligmappa? Ved å bruke JobOffice har du mulighet til å laste opp alt du måtte ønske av dokumentasjon direkte inn i Boligmappa. Med et par tastetrykk får du lagt inn både sjekklister, bilder, FDV eller andre relevante dokumenter.

Visste du at du kan bestille varer med prissammenligning direkte i JobOffice?

Prisene på produktene kan ha stor betydning for økonomi og fortjeneste i prosjektet. Tid er også penger, og det er selvsagt en fordel å slippe å bruke masse tid på å sjekke ulike priser hos de forskjellige grossistene.

Holte ByggSøk i ny drakt

Du har sikkert fått med deg at den nye profilen til HoltePortalen er på plass? Før sommeren fikk vi nemlig en ny drakt. Tanken bak var at det nye designet skal være mer selvgående og guide deg mer effektivt fram til målet.