Vår blogg holder deg oppdatert på siste nytt!

I vår blogg bestreber vi oss på å gi deg innsikt i hva som skjer i Holte – og i byggebransjen generelt. Vi legger ut fag-informasjon, nyheter og kundehistorier. Og så ønsker vi å være en bidragsyter med tips og gode råd som kan gjøre hverdagen enklere for deg som jobber innen bygg, eiendom og anlegg. Vi er veldig glade for innspill fra bransjen – så har du tanker om noe vi bør skrive om/skrive MER om, kan du kontakte oss på telefon 45 50 60 70 eller sende en e-post til post@holte.no.
Integrasjon Tripletex og Holte

Integrasjon Tripletex og Holte
Integrasjonen som lar deg synkronisere prosjekter, ansatte og bilagsflyten. I tillegg synkroniseres timer fortløpende.

Hva kreves av FDV-dokumentasjon for et bygg?

FDV-dokumentasjonen eller FDV-permen er byggets instruksjonsbok eller bruksanvisning. Den skal inneholde informasjon som gjør det mulig for driftere og eiere av bygget å holde det i god stand og gjøre utbedringer og oppgraderinger på best mulig måte gjennom byggets levetid. Vi i Holte får stadig henvendelser angående dette, og forstår at mange ser på det å utarbeide profesjonell FDV-dokumentasjon som litt vrient.

HolteMagazinet – våren 2021

Det er blitt lysere tider, og igjen tid for å se opp og fram. Nå gleder vi oss til endelig å få møte våre kunder igjen, ansikt til ansikt, og vi ser fram til både messer, møter og kurs. Digitale vafler kan aldri erstatte nystekte Holte-vafler, og gjengen som reiser rundt i vår Jakten på Fagfolket gleder seg enormt til å snart kunne varme opp vaffeljernet igjen på en ny byggeplass.

Vi moderniserer app-ikonene i HoltePortalen

Alle våre velkjente app-ikoner gjennomgår for tiden en modernisering. Hvis du snart legger merke til noe nytt i programvaren din, er det nok derfor. Selve symbolene endres ikke vesentlig, men vi innfører et litt renere design med mindre bruk av farger.

HoltePortalen og SmartKalk gjør en viktig forskjell

Forsmo Maskiner & Transport A/S er en allsidig maskinentreprenør i Mo i Rana. De kalkulerer anlegg med SmartKalk og kjører strengt kvalitetssikrings- og HMS-regime med Holte Sjekklister. Å dokumentere gravearbeid i etterkant er umulig, så det må tas mange bilder underveis. Daglig leder Ketil Forsmo er ikke bekymret om en mobil skulle bli knust eller borte. Alle bilder ligger til enhver tid trygt lagret i HoltePortalen.

Full kontroll på HMS og KS med HoltePortalen

Byggmester Neteland AS har butikker og kjøpesentre som spesialitet. De er 100 ansatte i bedriften og i perioder leier de inn 150 til. For å holde styr på alt fra sjekklister, avvik og risikoanalyse til timeføring og kjørebøker, bruker de HoltePortalen. Det er Kjetil Evensen som har ansvar for opplæring av HMS og KS-systemer i HoltePortalen hos de ansatte. Han har travle dager!

Holte ByggSøk er en god venn!

Maison Arkitektur og Design driver med tegninger, prosjektering, arkitekturprosjektering og søknader. Til det har de anskaffet Holte ByggSøk. De har vært med på hele reisen siden programmet så dagens lys høsten 2019. Håkon Lykke har derfor fått med seg utviklingen, og er veldig fornøyd med den.

Det ble billigere å bytte til en dyrere leverandør!

Viggo Hegge er daglig leder i Nordland Bygg. Han ble så godt kjent med SmartKalk og HoltePortalen hos sin forrige arbeidsgiver at han ville jobbe videre med disse programvarene. Men i den nye bedriften hadde de mye annet. Viggo måtte rydde.

Valgte Holte fordi vi ville ha en leverandør å vokse med

Det er supre tilbakemeldinger fra kunder på nettsiden til AdvisorWest. Det er nok ingen tilfeldighet. De har spesialisert seg på noe av det mest krevende innen norsk byggebransje – byggesøknader. I tillegg leverer de tegne- og rådgivningstjenester. Etter mange år med Fagtorget fra Holte, er firmaet nå en svært godt fornøyd bruker av Holte ByggSøk.

Vi ser stor nytte i å ha all programvare fra ÉN LEVERANDØR!

I Berlevåg, på 70,5 grader nord, holder tømrerfirmaet Kristiansen & Bendiksen AS til. De startet sin virksomhet midt i korona-pandemien i juni 2020 og har leid seg kontor på Hurtigrutekaia. Fra før av hadde gutta erfaring fra ulike typer programvare, men ble raskt enige om å satse på kun én totalleverandør for sin bedrift. Det ble Holte.