Som kunde hos oss kan du nyte godt av vårt fordelsprogram

Alene i markedet har man som liten eller mellomstor aktør sjelden mulighet til å skaffe seg de store fordelene eller rabattene. Vi har oppnådd gode avtaler med våre samarbeidspartnere.


Logg inn

Reiser du i jobb? Reiser du privat? Det spiller faktisk ingen rolle. Som fordelskunde hos Holte, får du uansett 10 % rabatt på alle
Nordic Choice-hotellenes ordinære prisnivåer – uansett hva du skal, hvor du skal – eller med hvem.

Disse tilbudene håper vi egentlig at våre fordelskunder aldri behøver å benytte seg av, men skulle uhellet likevel være ute er det best å ha forsikringene i orden. Det er heller ingen grunn til å betale mer enn det som trengs. Samtidig er det viktig å velge en seriøs leverandør som Sparebank 1 Oslo og Akershus, som stiller opp når du behøver det

Gjennom Holtes fordelsprogram, får selv små bedrifter svært fordelaktige priser på hele varesortimentet til Office Garden. Her får du alt fra penner til kaffe og mye annet som er med på å gjøre «kjedelig kontorarbeid» enklere – og ganske mye hyggeligere.

Nonbye Norge er en landsdekkende aktør, som daglig bistår sine oppdragsgivere med å synliggjøre seg i sitt marked enten det er lokalt eller nasjonalt.

Er du ute etter renhold eller kantinetjenester? Trenger du gulvmatter, tørkepapir, toalettpapir eller håndsåpe? Som fordelskunde i Holte, kan du sikre deg gode rabatter og ekstra høy prioritet hos Accept.

Selv om man har tatt all verdens forholdsregler, kan man likevel havne oppi situasjoner som handler om erstatning. Det kan være med kunder, med underentreprenører eller med leverandører. Stort sett handler det alltid om å finne ut hvem som har skylda. Dette kan advokatene i Berngaard hjelpe deg som er medlem av Holtes fordelsprogram med.
Den første halvtimen er helt kostnadsfri!

Når du trenger lift, truck eller kanskje graver, er det lønnsomt å være fordelskunde i Holte. Da kan du nemlig få gode rabatter hos Ramirent, Norges største utleiemaskinpark.
I tillegg kan du få opplæring i riktig bruk av utstyr gjennom Ramirentskolen.

Spar penger på komfortable og solide arbeidsklær, profilklær og fritidsbekledning hos Proffklær as. Uansett om du foretrekker Helly Hansen, Blåkläder eller deres eget merke, NWC, er det mange penger å spare. Stort utvalg av verneutstyr har de også, enten du stikker innom nettbutikken eller den store butikken på Brobekk i Oslo.

At godt verktøy er halve jobben, er vi vel alle enige om. Enda bedre blir det, når kvalitetsverktøyet kan kjøpes med gode rabatter. Du som er medlem av Holtes fordelsprogram, kan gjøre det hos Motek. De selger verktøy og festemidler fra verdensledende leverandører som bl.a. Hilti og Festool.

Vålerbanen er din arena for fart og spenning. Ta med deg et knippe kollegaer eller venner og opplev hva Toyota GT86 kan utrette.

Trenger du større bil enn vanlig for å transportere noe? Trenger du mindre bil enn vanlig for å dra på weekendtur? Som fordelskunde hos Holte, har du gode muligheter for å leie bil med svært gode rabatter– hos Sixt i Norge.

Som fordelskunde i Holte, oppdager man fort at ører blir til kroner. Vi har forhandlet fram et firmakort hos Circle K, som gir deg hele 48 øre i rabatt pr. liter bensin og 52 øre i rabatt pr. liter diesel. Sånt blir det penger av! Har du stor lastebil, kan du få truckkort og familien din kan få personkort. Og med kaffekoppen fra Holte, må det jo bare bli en fin dag!

Nye Peugeot Partner er en god grunn til at medlemmer i Holtes fordelsprogram kan kjøre rundt med et smil om munnen. Med denne dynamiske og robuste varebilen, kan du kjøre både standsmessig og prisgunstig. Vi har forhandlet fram en pakke med Bertel O. Steen, som gjør at du som vår kunde sparer kr. 25 000 på utstyrspakke og serviceavtale.