Gå på kurs fra din egen pc

Til tross for at tiden vi nå er inne i byr på store begrensninger, er det fullt mulig å delta på kurs, ved å gå på kurs fra din egen pc. Alle våre kurs er nå derfor endret fra åpne kurs til nettkurs.

Det betyr at du som kursdeltaker slipper å reise noe sted, men kan delta på kurset fra ditt eget skrivebord. Samtidig har du vår kursholder tilgjengelig under kurset, og kan få besvart dine spørsmål underveis. På den måten vil kursopplevelsen bli minst like bra som om du sitter i våre kurslokaler. Det eneste du kanskje går glipp av, er den gode kaffen.

Tilrettelegger for en enklere hverdag

Vi i Holte tilpasser oss så godt vi kan, og vår viktigste oppgave er å tilrettelegge for våre kunder. Derfor kastet vi oss rundt og endret våre kurs da myndighetene påla oss alle å holde avstand.

Når det gjelder kursenes innhold er ingen ting forandret. Kursholder er den samme, agenda er den samme, og tidsbruken er den samme. Du slipper til og med reisetiden til kursstedet, og kan isteden logge deg på hjemme eller fra kontoret på din egen pc, Mac eller nettbrett.

En følelse av eksklusivitet

Har du deltatt tidligere på et av våre fjernstyringskurs, vet du at dette er en fin måte å få opplæring på. Våre nye nettkurs likner veldig på fjernstyringskursene, men har med flere deltakere. Men de andre vil ikke forstyrre deg på noen som helst måte. Du vil oppleve det som et eksklusivt kurs bare for deg. Men kursholder kan velge å dele relevante spørsmål fra de andre deltakere, slik at du kan få svar på mer enn du tenkte på å spørre om selv.

Når du har meldt deg på kurset får du tilsendt en lenke som du klikker på for å delta.

Byggesaksrådgiver Siri Karlsen
Byggesaksrådgiver Siri Karlsen er en av våre populære kursholdere innen Holte ByggSøk.

Slik foregår våre nettkurs:

Hva skjer på nettkurset?

På nettkurset vil en av våre dyktige kursholdere ta deg gjennom innholdet og gi deg grundig opplæring. I praksis betyr det at du som deltaker kan se kursholderens skjerm, samtidig som du hører på vedkommendes forklaring

Kan jeg stille spørsmål underveis?

Ja, det er mulig å stille spørsmål underveis via chat-funksjon. Kursholderen vil svare fortløpende, eller be dere om å samle opp spørsmål til slutt.

Hvordan deltar jeg?

Du melder deg på nettkurset på våre nettsider, https://holte.no/kurs/eller via en av våre kurskonsulenter på tlf. 45 50 60 70. I forkant av kurset får du en e-post med informasjon om hvordan du logger deg på, samt annen praktisk informasjon

Anbefalinger: 

Koble deg på i god tid før nettkurset starter, slik at du kan sjekke det tekniske fungerer. Det kan være lurt å bruke hodetelefoner, men det er selvsagt opp til deg.

Hva skjer når jeg har meldt meg på?
Du får automatisk tilsendt en bekreftelse på din påmelding. Senest dagen før nettkurset starter, får du tilsendt en lenke til den e-posten du meldte deg på med. Denne lenken må du har klar på kursdagen.

Får jeg kursbevis?
Ja, du får kursbevis tilsendt på e-post etter at nettkurset er gjennomført.

Får jeg tilsendt kursmateriell?

Ja, du får tilsendt kursmateriell på e-post i god tid før nettkurset.

 

Hør hva to av deltakerne fra et av våre nettkurs sier:

Synes alt funket veldig bra. Oppbygningen av kurset var bra. Fikk kjapt svar på spørsmål. Jeg synes at det funket veldig fint med å veksle mellom teori og oppgaver. Spesielt når vi satt hver for oss og stirret på en skjerm.

 

Marita Åsgård, Rindalshytter

Synes det meste fungerte bra. Fint at vi fikk gjøre oppgavene underveis, slik at vi ble aktivisert. Systemet fungerte også veldig bra, med chat/spørsmål/håndsopprekking. Generelt greit tempo.

Elise Oshaug, Rindalshytter