Holte er så mye mer enn programvare!

Programvare er en viktig del av det vi i Holte leverer, men vi er også veldig mye mer! Hos oss jobber noen av Norges fremste eksperter og mest fagsterke spesialister. Disse kan du som vår kunde nyte godt av!

Vi utvikler vår programvare selv!

Mange leverandører videreformidler programvare utviklet av andre. Det gjør ikke vi. I Holte utvikler vi vår programvare selv, i tett dialog med våre brukere. Vårt overordnede mål er alltid å skaffe til veie det som skal til for å sikre deg som kunde lønnsomhet og god økonomi i din virksomhet.

Fagkompetanse å være stolt av!

Vi er stolte av vår fagkompetanse, og du kan alltid være trygg på at vi er oppdatert på lover og regelverk fra myndighetenes side. Vi er også opptatt av at du på din side enkelt skal kunne tilfredsstille krav og standarder på dine områder.

For å gjøre vår fagkompetanse tilgjengelig for våre kunder, har vi en egen utviklingsavdeling med dataeksperter som skreddersyr alt av programvare, utvikler apper og alt som skal til for å gjøre våre programvarer brukervennlige. Vi har alle ett mål for øyet – å gjøre din hverdag enklere!

Vi tilbyr også en rekke tjenester!

Hos fagavdelingen vår kan du få utført en rekke tjenester. Har du et oppdatert styringssystem slik plan- og bygningsloven krever? Har du alt av HMS på plass? Ønsker du å levere fra deg mer profesjonelle anbud? Trenger du assistanse til å utforme gode byggesøknader, eller til tegneoppdrag?

Vårt omfattende tjenestetilbud inkluderer alt fra HMS systemoppsett og hjelp til sentral godkjenning, til kalkulasjonstjenester for bygg og VVS. Vi leverer også en rekke byggesakstjenester og tegnetjenester.

Flere av tjenestene kan utføres ved fjernstyring av din pc, mens vi snakke sammen på telefon – slik at vi kan vise deg hva vi gjør mens vi gjør det. På den måten klarer mange å gjøre jobben alene neste gang.

Sjekk ut våre tjenester her!

Holte Kjørebok – rett skal være lett!

Høsten 2016 har vi også tatt et stort og viktig sidesprang fra byggebransjen. Vi har lansert elektronisk kjørebok som passer for absolutt alle bransjer som har biler med yrkeskjøring. Kjøreboka monteres enkelt med «plug & play», er ekstremt brukervennlig og har innebygget GPS. Holte Kjørebok er enda et viktig verktøy som skal gjøre det enklere for deg å overholde krav fra myndighetene.

Mange av våre kunder har etterspurt nettopp det å samle flere programvarer på ett sted. Holte Kjørebok er et viktig skritt i den retningen.

Som kunde i Holte, kan du være trygg på at vi alltid er her for deg. Vi har vært på banen i 40 år, og det har vi tenkt å fortsette med.