Holte tilbyr fri bruk av programvarer under hele studietiden

Holte tilbyr fri bruk av programvarer under hele studietiden. Det betyr at Holte gir bort programvare for flere hundre millioner kroner årlig, til fagskoler og yrkesskoler. Dette inkluderer tusenvis av lisenser i SmartKalk og HoltePortalen. Nå inkluderer vi JobOffice også, både til VVS og EL.

Stor interesse for fri bruk av programvarer under studietiden

Det er ingen tvil om at Norge har et enormt behov for kvalifisert fagpersonell til byggebransjen. Innen 2025 skal 30 000 nye stillinger fylles. Det er derfor bruk for mange dyktige mennesker. Folk som kan være med å gjøre en teknisk, økonomisk og sikker gjennomføring av både mindre og større prosjekter.

Det er svært stor interesse for gratis programvare fra Holte både blant studenter og lærere, og vi får veldig gode tilbakemeldinger fra skolene som bruker programmene.

Holte tilbyr fri bruk av programvarer under hele studietiden. Nå kommer også JobOffice.
Holte tilbyr fri bruk av programvarer under hele studietiden. Nå kommer også JobOffice.

Vi skal skape yrkesstolthet

Vi i Holte tror at det å skape større anerkjennelse og stolthet rundt håndverkeryrkene vil kunne bidra til at flere søker seg til byggebransjen. Det er et felles ansvar alle vi som opererer i denne næringen har. Kanskje studentene synes det blir mer spennende med digitale løsninger og papirløse byggeplasser? Ved å bidra til at norske fagskoler og utdanningsinstitusjoner får gratis programvare, installasjon og opplæring, er vi med og tar en viktig del av samfunnsansvaret. Det er et viktig skritt på veien!

Sjekk ut fagskolene her