HolteMagazinet høsten 2023 er her!

Velkommen til høstens utgave av HolteMagazinet!

Det er tøffe tider og mange i vår bransje blør. Pendelen har ennå ikke snudd, rentene øker fortsatt og mange sitter fortsatt på gjerdet. Vi vet at det vil gå over, og vi vet også at mange av våre kunder heldigvis har nok av oppdrag. Noen har byttet beite fra større oppdrag til
service og rehab-jobber, som BS Byggservice AS på Lillehammer. Det er helt klart at det er store forskjeller på etterspørsel i vårt langstrakte land og vi håper flest mulig har kondis til å stå i det.

Klikk her så kan du lese bladet digitalt!

Bygg Reis Deg 2023

I høst har det vært Bygg Reis Deg, og det ble en fin anledning for oss til å møte mange av våre kunder igjen. Det er noe eget med det å ta seg en vaffel og en liten prat ansikt til ansikt, særlig i vår stadig mer digitaliserte hverdag. Takk til alle som besøkte vår stand – vi gleder oss allerede til neste gang.

Byggebransjens Innovasjonspris

På messa var vi også nominert til Byggebransjens innovasjonspris 2023 med vår nye klimamodul, SmartKalk Miljø. Det var en stor ære å bli nominert selv om vi ikke vant, og det er godt å ha markedets beste løsning for klimagassregnskap som stadig flere av våre kunder må forholde seg til.

Vi kjenner byggebransjen

Vår faste artikkelserie «Vi kjenner byggebransjen» er denne gang representert ved utvikler Lars Erik Nordengen.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver.

God lesing!