HolteMagazinet – Våren 2020

Endring, tilrettelegging og digitalisering har blitt en konstant i hverdagen i denne krevende perioden vi er inne i. Situasjonen utfordrer oss til å tenke annerledes og finne nye måter å jobbe på. Dette kan være frustrerende – men byr også på nye muligheter. Det er hevet over enhver tvil at denne pandemien har vært en kraftig katalysator for digitalisering og at verden aldri blir helt den samme.

Vi har i disse ukene hatt tett kontakt med kundene våre og bistått med å komme med løsninger som kan lette den nye hverdagen. Vi har fått mange positive historier fra kreative selskaper som har fullt fokus på å holde hjulene i gang og opprettholde verdiskapning og arbeidsplasser.

Vi skulle vært tilstede på mange messer i år, disse har blitt avlyst i tur og orden. Vi skulle arrangert mange kurs, disse har vi gjort om til nettkurs slik at de har vært mulige å delta på helt uten smittefare. Vi har også brukt tiden på å utvikle mange nye forbedringer og oppgraderinger av våre mange programvarer. Og vi har introdusert noen helt nye, som Holte Budsjett.

Byggesøknader er i vinden som aldri før, og det er moro å høre om alle byggesøkere som trykker Holte ByggSøk til sitt bryst. Det er også flott å se at SmartKalk gjør stor nytte for seg hos både små og store bedrifter, samtidig som JobOffice Kalkulasjon med sine mer enn 2200 ferdigkalkulerte pakker får stadig flere tilhengere.

Vi minner også om at Holtes fagavdeling står klare til å bistå deg med å skreddersy innholdet i styringssystemet ditt.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver.

God lesing!

Klikk her for å lese HolteMagazinet – våren 2020!