Hvorfor Holte?

Det er viktige hensyn å ta når man skal velge programvareleverandør, og det er et valg man ikke burde ta lett på. Det er mange aktører å velge mellom og konsekvensene ved å velge feil er både tidkrevende, kostbare og frustrerende. Investeringen man tar i tid og ressurser for å ta i bruk et digitalt verktøy skal gi avkastning i form av tidsbesparelse, bedre kontroll og økt lønnsomhet. Digitalisering for digitaliseringens skyld gir ingen mening.

Årlig spør vi våre brukere om hva som er viktigst for dem når det kommer til valg av programvareleverandør, og det er to faktorer som skiller seg klart ut; brukervennlighet (64,7%) og support (33,4%). Dette er selvfølgelig premissgivende for oss når vi utvikler og distribuerer programvare, tjenester og kurs.

All vår programvare blir utviklet i samarbeid med kunder, og har en pilotperiode før vi lanserer. Vi tilbyr tjenester for å få brukerne våre i gang med sine løsninger – samt opplæringsfilmer og hjelpefiler. I tillegg har vi et stort support-team som alle er spesialister på sitt felt. Vi skiller mellom faglig og teknisk support. Den faglige supporten består av et sett med noen av Norges mest kompetente rådgivere på områder som byggesak, HMS/KS, kalkulasjon, sentral godkjenning med mer. Vår tekniske support hjelper deg med utfordringer knyttet til selve oppsettet og driften av programvaren på din PC. Når du velger Holte som samarbeidspartner, har du tilgang til både det tekniske teamet og det faglige teamet alle ukedager (se åpningstider) uten ekstra kostnad. Vi har også brukergrupper på Facebook hvor man har anledning til å spørre om tips og råd.

Så dersom du ønsker en brukervennlig og stabil programvare som øker din effektivitet og kontroll, med et sterkt faglig og teknisk support-team i ryggen – er Holte et sikkert og godt valg. Over fire tiår i bransjen har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse som din bedrift kan dra nytte av.

Vi strekker oss langt for at du skal få en effektiv og lønnsom hverdag!