JobOffice for elektrikere

Med JobOffice fra Holte kan du utføre alle administrative funksjoner like godt ute på jobb som inne på kontoret.
Du kan ha kunde- og prosjektregister, kalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan du registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort.

Hvilken pakke passer best?

JobOffice Elektro BASIS

Fra 254,- /mnd. pluss etablering

JobOffice Elektro PROFF

Fra 681,- /mnd. pluss etablering

JobOffice Elektro PREMIUM

Fra 1 490,- /mnd. pluss etablering

Det mest grunnleggende du trenger for å drifte din elektrikervirksomhet. Et digitalt verktøy skreddersydd til bransjen.

Det mest grunnleggende for en digital hverdag, pluss PocketLink som betyr at du har kontoret i lomma, uansett hvor du er.

Alt du trenger for å gjennomføre dine prosjekter digitalt, fra a til å. Lag treffsikre kalkyler med JobOffice Kalkulasjon.

JobOffice Grunnmodul for elektrikere

JobOffice Elektro er et prosjektstyringsverktøy for elektrikere. Utviklet av erfarne fagfolk for å ivareta den administrative delen av virksomheten din – både ute og inne. 

Grunnmodulen i JobOffice er «grunnmuren» for de andre modulene i systemet.

JobOffice Faktura for elektrikere

Med JobOffice Faktura for elektrikere har du full kontroll på fakturering, innbetalinger, purringer osv. Last opp prisbøker fra dine grossister, og bestill varer elektronisk.

 

JobOffice PocketLink for elektrikere

Med programvaren JobOffice PocketLink for Android kan du ha kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten på mobil eller nettbrett. Dermed kan håndverkeren registrere vare- og timeforbruk elektronisk, straks jobben er gjort. PocketLink synkroniseres mot JobOffice på kontoret.

JobOffice Forbruk for elektrikere

Forbruksmodulen gjør det mulig for dine medarbeidere å registrere medgåtte materialer og timer (forbruk) på prosjektene i JobOffice. I tillegg inneholder modulen funksjoner for dokumentlagring, autofaktura m.m.

Joboffice kalender for elektrikere

Kalendermodulen gjør det enkelt å planlegge bemanning på dine prosjekter.

JobOffice Kalkulasjon for elektrikere

Med JobOffice Kalkulasjon blir kalkulasjonsjobben både lettere og raskere ved at du bare kan «dra og slippe» ferdige kalkulasjonspakker rett inn i tilbudet. Modulen består av punktprispakker med produktbilder. Pakkene inneholder snittmessig forbruk av materialer og  monteringstid. Tilbudsbrev, varebestilling til grossist og FDV-dokumentasjon genereres automatisk.

Velg pakke

Hvilken pakke passer best?