JobOffice for elektrikere

Med JobOffice har du det aller viktigste for å drive den administrative delen av bedriften din. JobOffice er enkelt å sette opp og lett å bruke. Med PocketLink i tillegg, har du og dine ansatte full tilgang til alt du trenger via app på mobil eller nettbrett, uansett hvor du er.

Hvilken pakke passer deg best?

JobOffice Elektro BASIS

Fra 220,- /mnd. pluss etablering

Med JobOffice Elektro BASIS har du det mest grunnleggende du trenger for å drifte din elektrikervirksomhet. Du får et digitalt verktøy som er skreddersydd til bransjen.

Les mer

JobOffice Elektro PROFF

Fra 590,- /mnd. pluss etablering

JobOffice Elektro PROFF er tilpasset deg som trenger de viktige funksjonene for å kunne digitalisere din hverdag. Inkludert i pakken er også PocketLink som betyr at du har kontoret i lomma, selv når du er på byggeplass. 

Les mer

JobOffice Elektro PREMIUM

Fra 1 290,- /mnd. pluss etablering

Med vår premium pakke får du alt du trenger for å gjennomføre dine elektroprosjekter digitalt, fra a til å.

Les mer
JobOffice Elektro BASIS
JobOffice Elektro PROFF
JobOffice Elektro PREMIUM
JobOffice grunnmodul – for elektrikere

Grunnmodulen i JobOffice er «grunnmuren» for de andre modulene i systemet.

JobOffice Faktura for elektrikere

Lurer du på hvorfor mer enn 1200 norske bedrifter har valgt JobOffice Faktura? – Antakelig fordi JobOffice Faktura er så mye mer enn bare et fakturaprogram!

 

JobOffice Forbruk for elektrikere

Forbruksmodulen gjør det mulig for dine medarbeidere å registrere medgåtte materialer og timer (forbruk) på prosjektene i JobOffice. I tillegg inneholder modulen funksjoner for dokumentlagring, autofaktura m.m.

JobOffice PocketLink for elektrikere

Med programvaren JobOffice PocketLink for Android kan du ha kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten på mobil eller nettbrett. Dermed kan håndverkeren registrere vare- og timeforbruk elektronisk, straks jobben er gjort. PocketLink synkroniseres mot JobOffice på kontoret.

JobOffice tilbud – for elektrikere

Er du elektriker og ønsker å sende proffe tilbudsbrev til dine kunder? Da er JobOffice Tilbud midt i blinken for deg. Ikke la et uryddig pristilbud ødelegge et godt førsteinntrykk.

Joboffice kalender for elektrikere
Kalendermodulen gjør det enkelt å planlegge bemanning på dine prosjekter.