JobOffice for rørleggere

Er du rørlegger og ønsker å bruke minimalt med tid på kontoret? Med JobOffice har du det aller viktigste for å drive den administrative delen av bedriften din. JobOffice er enkelt å sette opp og lett å bruke. Med PocketLink i tillegg, har du og dine ansatte full tilgang til alt du trenger via app på mobil eller nettbrett, uansett hvor du er.

Hvilken pakke passer deg best?

JobOffice VVS BASIS

Fra 220,- /mnd. pluss etablering

Med JobOffice VVS BASIS har du det mest grunnleggende du trenger for å drifte din rørleggervirksomhet. Du får et digitalt verktøy som er skreddersydd til bransjen.

Les mer

JobOffice VVS PROFF

Fra 590,- /mnd. pluss etablering

JobOffice VVS PROFF er tilpasset deg som trenger de viktigste funksjonene for å kunne digitalisere din hverdag. Inkludert i pakken er også PocketLink som betyr at du har kontoret i lomma, selv når du er på byggeplass. 

Les mer

JobOffice VVS PREMIUM

Fra 1 290,- /mnd. pluss etablering

Med vår premium pakke får du alt du trenger for å gjennomføre dine rørleggerprosjekter digitalt, fra a til å.

Les mer
JobOffice VVS BASIS
JobOffice VVS PROFF
JobOffice VVS PREMIUM
JobOffice Grunnmodul

Grunnmodulen i JobOffice er «grunnmuren» for de andre modulene i systemet.

JobOffice Faktura

Mer enn 1000 norske VVS-bedrifter har valgt JobOffice Faktura! – Antakelig fordi JobOffice Faktura er så mye mer enn bare et fakturaprogram!

JobOffice Forbruk

Forbruksmodulen gjør det mulig for dine medarbeidere å registrere medgåtte materialer og timer (forbruk) på prosjektene i JobOffice. I tillegg inneholder modulen funksjoner for dokumentlagring, autofaktura m.m.

JobOffice PocketLink – for rørleggere

Med programvaren JobOffice PocketLink for Android kan man ha kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan håndverkeren registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort. PocketLink synkroniseres via mobildata eller trådløst nett mot JobOffice på kontoret.

JobOffice Kalender

Kalendermodulen gjør det enkelt å planlegge bemanning på dine prosjekter.

JobOffice Kalkulasjon

JobOffice Kalkulasjon er utviklet av fagfolk med lang erfaring fra VVS-faget. Modulen består av 1300 VVS-pakker med bilder. Pakkene inneholder snittmessig forbruk av materialer på det rommet/arbeidsstykket som pakken representerer, samt monteringstid (normtid). Tilbudsbrev, varebestilling til grossist og FDV-dokumentasjon genereres automatisk.