JobOffice for rørleggere

Med JobOffice fra Holte kan du utføre alle administrative funksjoner like godt ute på jobb som inne på kontoret.
Du kan ha kunde- og prosjektregister, kalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan du registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort.

Hvilken pakke passer best?

JobOffice VVS BASIS

Fra 254,- /mnd. pluss etablering

JobOffice VVS PROFF

Fra 681,- /mnd. pluss etablering

JobOffice VVS PREMIUM

Fra 1 490,- /mnd. pluss etablering

Det mest grunnleggende du trenger for å drifte din rørleggervirksomhet. Et digitalt verktøy – skreddersydd til bransjen.

Det mest grunnleggende for en digital hverdag, pluss PocketLink som betyr at du har kontoret i lomma, uansett hvor du er.

Alt du trenger for å gjennomføre dine prosjekter digitalt, fra a til å. Lag treffsikre kalkyler med JobOffice Kalkulasjon.

JobOffice Grunnmodul

JobOffice er et prosjektstyringsverktøy for rørleggere. Utviklet av erfarne fagfolk for å ivareta den administrative delen av virksomheten din – både ute og inne. JobOffice har integrasjoner mot bransjens grossister og kjeder.

Grunnmodulen i JobOffice er «grunnmuren» for de andre modulene i systemet.

JobOffice Faktura

Med JobOffice Faktura har du full kontroll på fakturering, innbetalinger, purringer osv. Last opp prisbøker fra dine grossister, og bestill varer elektronisk.

JobOffice PocketLink – for rørleggere

Med programvaren JobOffice PocketLink for Android kan man ha kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan håndverkeren registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort. PocketLink synkroniseres via mobildata eller trådløst nett mot JobOffice på kontoret.

JobOffice Forbruk

Forbruksmodulen gjør det mulig for dine medarbeidere å registrere medgåtte materialer og timer (forbruk) på prosjektene i JobOffice. I tillegg inneholder modulen funksjoner for dokumentlagring, autofaktura m.m.

JobOffice Kalender

Kalendermodulen gjør det enkelt å planlegge bemanning på dine prosjekter.

JobOffice Kalkulasjon

JobOffice Kalkulasjon er utviklet av fagfolk med lang erfaring fra VVS-faget. Modulen består av mer enn 2200 VVS-pakker med bilder. Pakkene inneholder snittmessig forbruk av materialer på det rommet/arbeidsstykket som pakken representerer, samt monteringstid (normtid). Tilbudsbrev, varebestilling til grossist og FDV-dokumentasjon genereres automatisk.

Velg pakke

Hvilken pakke passer best?