JobOffice for rørleggere

Med JobOffice fra Holte kan du utføre alle administrative funksjoner like godt ute på jobb som inne på kontoret. Du kan ha kunde- og prosjektregister, kalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan du registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort.

Oppgitt pris i tabellen gjelder første hovedbruker.
Trenger du mer enn en får du 50 % fra hovedbruker nr. to.
PocketLink / utebruker fra kr 515,- pr. bruker.

Hvilken pakke passer best?

JobOffice VVS BASIS

Fra 499,- /mnd.

JobOffice VVS PROFF

Fra 1 299,- /mnd.

JobOffice VVS PREMIUM

Fra 2 739,- /mnd.

Det mest grunnleggende du trenger for å drifte din rørleggervirksomhet. Et digitalt verktøy – skreddersydd til bransjen.

Det mest grunnleggende for en digital hverdag, pluss PocketLink som betyr at du har kontoret i lomma, uansett hvor du er.

Alt du trenger for å gjennomføre dine prosjekter digitalt, fra a til å. Lag treffsikre kalkyler med JobOffice Kalkulasjon.

JobOffice Grunnmodul

JobOffice er et prosjektstyringsverktøy for rørleggere. Utviklet av erfarne fagfolk for å ivareta den administrative delen av virksomheten din – både ute og inne. JobOffice har integrasjoner mot bransjens grossister og kjeder.

Grunnmodulen i JobOffice er «grunnmuren» for de andre modulene i systemet.

Les mer
JobOffice Faktura

Med JobOffice Faktura har du full kontroll på fakturering, innbetalinger, purringer osv. Last opp prisbøker fra dine grossister, og bestill varer elektronisk.

Les mer
JobOffice PocketLink – for rørleggere

Med programvaren JobOffice PocketLink for Android kan man ha kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan håndverkeren registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort. PocketLink synkroniseres via mobildata eller trådløst nett mot JobOffice på kontoret.

Les mer
JobOffice Forbruk

Forbruksmodulen gjør det mulig for dine medarbeidere å registrere medgåtte materialer og timer (forbruk) på prosjektene i JobOffice. I tillegg inneholder modulen funksjoner for dokumentlagring, autofaktura m.m.

Les mer
JobOffice Kalender

Kalendermodulen gjør det enkelt å planlegge bemanning på dine prosjekter.

Les mer
JobOffice Kalkulasjon

JobOffice Kalkulasjon er utviklet av fagfolk med lang erfaring fra VVS-faget. Modulen består av mer enn 2200 VVS-pakker med bilder. Pakkene inneholder snittmessig forbruk av materialer på det rommet/arbeidsstykket som pakken representerer, samt monteringstid (normtid). Tilbudsbrev, varebestilling til grossist og FDV-dokumentasjon genereres automatisk.

Les mer

Velg pakke

Hvilken pakke passer best?