JobOffice for VA

Med JobOffice fra Holte kan du utføre alle administrative funksjoner like godt ute på jobb som inne på kontoret. Du kan ha kunde- og prosjektregister, kalender og prisbok fra grossisten i lomma. Dermed kan du registrere vare- og timeforbruk elektronisk, en gang for alle, straks jobben er gjort.

Oppgitt pris i tabellen gjelder første hovedbruker.
Trenger du mer enn en får du 50 % fra hovedbruker nr. to.
PocketLink / utebruker fra kr 515,- pr. bruker.

Hvilken pakke passer best?

JobOffice VA BASIS

Fra 499,- /mnd.

JobOffice VA PROFF

Fra 1 299,- /mnd.

JobOffice VA PREMIUM

Fra 2 739,- /mnd.

Det mest grunnleggende du trenger for å drifte din VA-virksomhet. Et digitalt verktøy skreddersydd til bransjen.

Det mest grunnleggende for en digital hverdag, pluss PocketLink som betyr at du har kontoret i lomma, uansett hvor du er.

Alt du trenger for å gjennomføre dine prosjekter digitalt, fra a til å. Lag treffsikre kalkyler med JobOffice Kalkulasjon.

JobOffice Grunnmodul for VA

JobOffice VA er et prosjektstyringsverktøy for deg som driver i VA-bransjen. Utviklet av erfarne fagfolk for å ivareta den administrative delen av virksomheten din – både ute og inne. 

Grunnmodulen i JobOffice er «grunnmuren» for de andre modulene i systemet.

Les mer
JobOffice Faktura for VA

Med JobOffice Faktura for VA har du full kontroll på fakturering, innbetalinger, purringer osv. Last opp prisbøker fra dine grossister, og bestill varer elektronisk.

Les mer
JobOffice Forbruk for VA

Forbruksmodulen gjør det mulig for dine medarbeidere å registrere medgåtte materialer og timer (forbruk) på prosjektene i JobOffice. I tillegg inneholder modulen funksjoner for dokumentlagring, autofaktura m.m.

Les mer
JobOffice PocketLink for VA

Med programvaren JobOffice PocketLink for Android kan du ha kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten på mobil eller nettbrett. Dermed kan håndverkeren registrere vare- og timeforbruk elektronisk, straks jobben er gjort. PocketLink synkroniseres mot JobOffice på kontoret.

Les mer
JobOffice Kalender for VA

Kalendermodulen gjør det enkelt å planlegge bemanning på dine prosjekter.

Les mer
JobOffice Kalkulasjon for VA

Med JobOffice Kalkulasjon blir kalkulasjonsjobben både lettere og raskere ved at du bare kan «dra og slippe» ferdige kalkulasjonspakker rett inn i tilbudet. Modulen består av punktprispakker med produktbilder. Pakkene inneholder snittmessig forbruk av materialer og  monteringstid. Tilbudsbrev, varebestilling til grossist og FDV-dokumentasjon genereres automatisk.

Les mer

Velg pakke

Hvilken pakke passer best?