Kommer aldri til å bytte ut Holte!

Trendy Rør AS utfører alt av små og store oppdrag. Enten kunden har vannlekkasje, skal bytte toalett eller det er snakk om større oppdrag som nybygg, rehabilitering, sprinkleranlegg og utvendig VA, er de klare. Med døgnåpen service er de alltid tilgjengelige og har kjapp responstid. Tony Heggelund har en komplett pakke med programvare fra Holte, med både JobOffice, VVS Fagmannportalen, Holte Kjørebok og Holte ByggSøk.

Rekker mer med Holte

Tony har travle dager, men programvaren fra Holte gjør at han rekker mer. Med mer enn 20 års erfaring fra rørfaget, har han hatt god anledning til å teste ut mange ulike metoder. Konklusjonen er klinkende klar: – jeg er superfornøyd med JobOffice og kommer aldri til å bytte ut Holte, sier han.  

Full oversikt over ordreboka

Som lokal rørleggerbedrift på Furuset i Oslo, har de mange kunder. 24/7 døgnservice trekker til seg mange kunder ekstra. De er heldigvis mange til å håndtere ordreboka, 10 rørleggere totalt og 3 på kontoret. Da kommer kalenderfunksjonen i JobOffice-appen PocketLink godt med. Her kan prosjektleder Tony legge inn oppmøtesteder, jobbeskrivelser og forventet timeforbruk samt all annen nyttig informasjon som den som skal utføre jobben trenger å vite. Elektronisk varebestilling foregår også direkte fra JobOffice og inn til Brødrene Dahl eller andre grossister.

Ferdigkalkulerte pakker i JobOffice

Oppdragene kalkulerer Tony kjapt i JobOffice inne på kontoret. Han kalkulerer alt fra småjobber til oppdrag på flere titalls millioner. – Det går veldig fort å kalkulere med de ferdige kalkulasjonspakkene som ligger i JobOffice kalkulasjon, sier han. – Det er bare å dra og slippe riktig pakkeløsning inn i kalkylen, så kommer alle detaljer med. Er det spesielle ting Tony ønsker å ha med som ikke ligger i pakken fra før, er det enkelt å korrigere og skreddersy egne pakkeløsninger. –  Det er lett å lage egne pakker med noen få tastetrykk, sier Tony.  

Godt å komme tilbake til JobOffice

Tony har startet flere rørleggerbedrifter i sin karriere. Han har dermed også hatt muligheten til å teste ut andre typer programvare. Den siste de prøvde ut var billig, men manglet masse for å kunne måle seg med JobOffice. – Heldigvis traff jeg på Sindre og Tage fra Holte på årsmøtet for VVS Fagmann 2022, og fikk tatt en ordentlig god programvareprat, sier han. – Dermed ble det enkelt å bytte, og det føltes godt å komme tilbake til JobOffice som jeg hadde god erfaring med fra tidligere. Det koster mer, men det er verdt prisen. 

Fokus på sprinkleranlegg

Trendy Rør AS har spesialisert seg på et nytt satsningsområde, nemlig sprinkleranlegg, som er et krav på de fleste nye bygg. – Det går fint å kalkulere sprinkler også i JobOffice kalkulasjonsmodul, forteller Tony.  – Ikke alle firmaer kan montere dette, men vi er godkjent for sprinkler og har derfor mye å gjøre. Ellers driver vi mye med nybygg og rehabilitering.

Tony Heggelund i Trendy Rør viser sprinkleranlegg
Trendy Rør AS har spesialisert seg på et nytt satsningsområde, sprinkleranlegg, som er et krav på de fleste nye bygg. – Det går fint å kalkulere sprinkler også i JobOffice kalkulasjonsmodul, forteller Tony Heggelund.

JobOffice fra dag 1

– Alle lærlinger hos Trendy Rør AS skal få bruke PocketLink fra dag 1, sier Tony. – Appen er lett å lære seg, og veldig enkel å bruke. Brukervennlig er et viktig stikkord for JobOffice. Selv vår daglige leder som ikke har rørfaglig bakgrunn, kom veldig raskt inn i programvaren. Vi har forresten også god dialog med Holte Support. Vi er framoverlent og opptatt av funksjonalitet, og sier fra når vi har ønsker eller oppdager at noe mangler.

Vinner veldig mange anbud p.g.a. JobOffice

Ryddighet, oversikt og profesjonalitet er viktig. Tony forteller at de har vunnet veldig mange anbud p.g.a. at JobOffice setter opp så proffe tilbud. – Kundene sier: «Vi valgte dere fordi tilbudet var så ryddig og oversiktlig, vi visste 100 % hva vi får». Dette har jeg hørt gjentatte ganger, og jeg tror mer enn halvparten av jobbene er kommet inn p.g.a. JobOffice. JobOffice er kommet for å bli. Vi kommer aldri til å bytte leverandør, uansett hvem som ringer oss, avslutter Tony.