«Min informasjon» flyttes til «Min side» i HoltePortalen

God nyhet til deg som bruker Holte: «Min informasjon» flyttes til «Min side» i HoltePortalen. Nå kan dine ansatte selv redigere en del av sin personlige informasjon, og du som personaladministrator kan frigjøre tid.

Personalnasvarlige bruker ofte mye tid på å administrere og ajourføre detaljopplysninger om hver enkelt ansatt. Er dere mange, blir det fort ekstra tidkrevende. Men hvorfor ikke la de ansatte styre en del av dette selv?

Holte ønsker hele tiden å gjøre grep som frigjør tid, og det er derfor «Min informasjon» flyttes til «Min side» i HoltePortalen. Her kan nå hver ansatt få oversikt og også kunne endre informasjon om seg selv. Blant annet gjelder dette fanene for pårørende, bonuser, utdannelse, dokumenter osv.

Når den ansatte endrer noe i teksten, vil den også automatisk oppdatere seg for administrator, som vil ha kontroll, men slipper å gjøre det for hver enkelt ansatt. De grå feltene kan ikke endres av den ansatte, men de kan se dem.

Det er enkelt for administrator å styre hvilke dokumentmapper som skal være synlig og ikke synlig for hver enkelt, ved å trykke «del». Synlige mapper vil vises som «delt». Ønsker du å tilbakestille, er det bare å klikke på den igjen.