Norges største elektrikerkjede går for SmartKalk

Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN, har inngått samarbeidsavtale med Holte, Norges ledende leverandør av kostnadseffektiv programvare. EL-PROFFEN med sine 180 medlemsbedrifter har mer enn 5000 elektrikere over hele landet. Vi i Holte har over 65 000 brukere og mer enn 45 års erfaring.

SmartKalk er og har vært norsk byggebransjes ledende kalkulasjonsverktøy i de siste 15 årene, med over 6 500 brukere. Vi i Holte har gjort et stort stykke arbeid med å skreddersy SmartKalk til elektrikere, og er nå stolte av å presentere SmartKalk Elektro.

Holte skal gjøre EL-PROFFEN medlemmer mer effektive i anbudsfasen

SmartKalk Elektro fra Holte gjør EL-PROFFENs medlemmer bedre rustet til å gjennomføre effektive anbudsprosesser, og sikrer lønnsomheten i prosjektene. Holte har stort fokus på utvikling av programvare til elektrikere, og dette samarbeidet markerer en betydelig milepæl i satsningen på elektromarkedet.

Sindre Hagestande, Product Specialist i Holte og Eilef Fiskå Digital forretningsutvikler i EL-PROFFEN er strålende fornøyd med det nye samarbeidet.
Sindre Hagestande, Product Specialist i Holte og Eilef Fiskå Digital forretningsutvikler i EL-PROFFEN er strålende fornøyd med det nye samarbeidet.

Markedets beste kalkulasjonsverktøy

SmartKalk Elektro er av de mest komplette kalkulasjonsprogrammene og vil gi EL-PROFFENs medlemmer bedre oversikt i kalkylefasen.

«EL-PROFFEN fortsetter å styrke sin posisjon med å legge til rette for de beste digitale verktøyene for sine medlemmer. Med SmartKalk får vi markedets beste kalkulasjonsverktøy. Vi er overbevist om at SmartKalk vil bidra til at våre installatører kan jobbe mer effektivt og nøyaktig, slik at vi optimaliserer anbudsfasene best mulig.”, utdyper Eilef Fiskå, Digital forretningsutvikler i EL-PROFFEN.

Med SmartKalk vil EL-PROFFEN kunne optimalisere prisingen av prosjekter, redusere tidsbruken og forbedre prosjektstyringen. Denne digitaliseringsinnsatsen vil ikke bare forenkle arbeidsprosessene for elektrikerne, men også bidra til å opprettholde og styrke EL-PROFFENs posisjon som bransjens ledende aktør.

«Vi er svært glade for at denne avtalen er inngått. Dette partnerskapet understreker vårt kontinuerlige engasjement for innovasjon og vår forpliktelse til å tilby førsteklasses tjenester til våre elektrikere og deres kunder, og vil bli et av flere viktige verktøy i EL-PROFFENs Digitale Plattform.” sier Stein V. Fossner, administrerende direktør i EL-PROFFEN.

 

Start det nye året i SmartKalk

SmartKalk vil gi EL-PROFFEN muligheten til å utføre mer nøyaktige kostnadsestimater, optimalisere ressursbruken og styrke beslutningsprosessene gjennom hele prosjektets levetid. Holte ser fram til å støtte EL-PROFFEN gjennom denne digitaliseringsreisen.

«Vi er glade for å samarbeide med EL-PROFFEN. Dette samarbeidet vil ikke bare bidra til å effektivisere deres medlemmer i anbudsprosessen, men også å sette en ny standard for bruk av BIM, klimagassregnskap og andre krav som følger et prosjekt. Vi håper flest mulig av EL-PROFFENs medlemmer starter det nye året med SmartKalk», sier vår Industry Specialist, Sindre Hagestande.