Nytt design i HoltePortalen!

Brukervennlighet er et viktig fokusområde for oss i Holte. Design og funksjon i HoltePortalen har derfor nå gjennomgått en renoveringsprosess. –  Nå vil du oppleve luftigere og ryddigere skjermbilder i HoltePortalen, forteller Product Manager Hein Torgersen. Nytt design skal også gi bedre funksjon.

Vi prøver hele tiden å forbedre brukervennligheten i HoltePortalen, og vi har akkurat avsluttet en ekstra innsats med akkurat dette og er stolte over å presentere HoltePortalen i ny drakt.

–  Plasseringen av knapper og lenker er blitt mer oversiktlig og intuitivt. Med renere design og litt større skrift samt med mer bruk av farger, vil våre kunder oppleve bedre lesbarhet, sier Hein.

Design er også funksjon

Det er ikke bare en ny visuell oppgradering for å gjøre sidene penere å se på. Også funksjonene har gjennomgått en oppgradering basert på hvordan og hvor ofte de brukes. På prosjektsidene vil du bl.a. enkelt kunne skifte mellom presentasjonsmodus og redigeringsmodus via sidepaneler som er enkle å åpne og lukke, og som vil gi bedre oversikt.

– Ved å sette farger på de viktigste knappene, blir det mer intuitivt å se hva du skal klikke på. Større skrift og bedre kontraster gjør det også lettere å se hvor man er og hvor man skal. Vi fargelegger dessuten tekst for å vise at det er klikkbart slik at dette også blir mer intuitivt, sier Hein.

Mer selvgående sider

Tanken har vært at det nye designet skal være mer selvgående og guide deg gjennom og fram til målet. Det skal bli lettere å jobbe effektivt i HoltePortalen. Du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke skal finne fram. Alle lenker og knapper heter det samme som før og befinner seg på samme sted, men funksjonene man bruker sjeldnere er blitt flyttet ut på sidene slik at knapper man bruker ofte syns bedre og får mer plass.

–  Det er bare å glede seg. Vi er overbevist om at du vil like det du ser – på hvert eneste skjermbilde. Det er jo ikke likt, men likt nok til at du vil kjenne deg igjen med en gang avslutter Hein.

Ta en titt på endringene i HoltePortalen her:

 

Ser du ikke det nye designet enda i din versjon, så er det rett rundt hjørnet.